Віктор Пустовіт: «Завдання Урожаю награвати молодь Корсунщини»

Гравець Корсунь-Шевченківського “Урожаю” який грає в першій лізі області, Віктор Пустовіт розповів про попередній і прийдешній матчі, а також поділився філософією клубу.

 

– Ти протягом багатьох років граєш за «Урожай», хоча міг грати за будь-яку іншу команду Вищої ліги, звідки така вірність команді?

– Так , я багато років в цій команді, сам родом з Корсунщини, і ця команда мені не байдужа, насамперед мені подобається колектив та тренерський штаб, і я хочу досягнути з цією командою кращого результату, щоб надалі приймати участь у вищій лізі області.

– Декілька слів про гру с Базисом-2, що насамперед не вийшло?

– Є декілька причин такого результату. По-перше, команда виходила на гру не повністю основним складом, а по-друге – не вистачило досвіду нашим молодим хлопцям. По самій грі можу сказати, що перший тайм пройшов у рівній боротьбі, моменти мали обидві команди, але забити не вдалося нікому. Як підсумок – нулі на табло у перерві. Другий тайм був важчий, тому що наші хлопці втомилися, а в нас була лише одна заміна, після проведення якої другий воротар був змушений грати правого захисника. Звісно це теж вплинуло на результат: ми пропустили перший м‘яч, побігли відігруватись і, на жаль, пропустили ще два…

– Які цілі та завдання були поставлені керівництвом команди на цей сезон ?

– Для керівництва та тренерського штабу важливо щоб грала своя молодь з Корсунщини, а щодо конкретних цілей на сезон – то їх як таких поставлено не було, але для мене і моєї команди головне – це хороший результат і тому ми виходимо на поле лише для перемоги.

– В 2019 році Урожай взяв бронзові медалі першості, але з року в рік команді чогось не вистачає щоб поборотись за золоті медалі, на твою думку чого бракує ?

– У нас зараз формується молода і перспективна команда Корсунщини, проте для досягнення великих цілей необхідно гарне фінансування та досвідчені виконавці з нашої або інших областей. Щодо бронзових нагород, то звісно я пам‘ятаю той зіграний та класний колектив, тоді грали вихованці відомих тренерів ДЮСШ – Дякуна О.М. та Нечипоренка М.Ф. Сподіваюся, що найближчим часом вдасться завоювати більш цінний комплект нагород.

– Цієї неділі у вас виїзна гра проти смілянського Патріота, обом командам потрібна тільки перемога. Що очікуєш від гри?

– Ця команда дуже схожа на нашу – вони теж грають своїми місцевими вихованцями. Але нам буде важко через те, що це виїзний матч та і взагалі «Патріот» не дуже зручний суперник для нас. Але у будь-якому випадку в неділю переможе сильніший.
Окремо хочеться подякувати людям які у такий важкий час надають нам фінансову допомогу:
в.о. міського голови – Мацюку Віталію Сергійовичу
Підприємцям:
– Антоненко Віталію;
– Антоненко Леоніду;
– Мокрієнко Володимиру;
– Яківченко Денису;
– Піскуну Василю;
– Веретільнику Віталію;
– Рябошапко Анатолію;

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021