«ЛНЗ-Лебедин» стає учасником Всеукраїнських змагань та припиняє участь в обласному чемпіонаті

Минулорічний переможець та лідер цьогорічного чемпіонату Черкаської області, володар аматорського Кубку України 2018 року команда «ЛНЗ-Лебедин» стала учасником чемпіонату України сезону 2018-2019 років серед аматорських команд. Зазначимо, що участь у найпрестижнішому Всеукраїнському турнірі серед любительських команд для лебединців буде першою в її історії.  

В цих змаганнях братимуть участь 35 колективів з різних регіонів України, які розподілені на три групи за територіальним принципом. Представник Черкащини виступатиме в групі 2 (центральна) разом з командами ФК «Рубікон-Вишневе» (Київ), «Чайка» (Вишгород, Київська обл.), «Діназ» (Вишгород, Київська обл.), «Авангард» (Корюківка, Чернігівська обл.), «Агродім» (Бахмач, Чернігівська обл.), «Вікторія» (Миколаївка, Сумська обл.), «Альянс» (Липова Долина, Сумська обл.), МФК «Первомайськ» (Первомайськ, Миколаївська обл.), «Авангард» (Бзів, Київська обл.), «Факел» (Липовець, Вінницька обл.), «Олімпік» (Кропивницький).

Свій стартовий поєдинок чемпіонату «ЛНЗ-Лебедин» проведе 4 серпня, вдома, з командою «Альянс» із Сумщини, початок якого о 17-00 годині.

В зв’язку з тим, що команда «ЛНЗ-Лебедин» братиме участь в аматорському чемпіонаті і Кубку України та продовжує боротьбу в національному Кубку сезону 2018/2019, керівництвом команди прийнято рішення про припинення її участі в цьогорічному чемпіонаті області серед команд вищої ліги.

Відмова від участі в чемпіонаті області, наводиться в заяві керівництва команди Лебедина направленій до ФФЧО:

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021