Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях

На жаль  і 3 тур жіночого Чемпіонату України серед команд вищої ліги виявився невдалим для дівчат з Уманщини. Обидва представники Черкаської області 16 серпня програли свої чергові матчі. “Ятрань-Берестівець” поступився у виїзній грі срібному призеру країни харківському “Житлобуд-2” – 0:5, а “Пантери” на своєму полі невдало протидіяли команді “Родина-Ліцей”  з Костопілю – 1:2.

Проте дебютант аматорського Чемпіонату України “ЛНЗ-Лебедин” впевнено крокує турнірною стежкою, маючи у своєму активі три перемоги з трьох! 18 серпня на своєму полі лебединці взяли гору над вишгородською “Чайкою” – 3:0. У складі “Лебедина” відзначилися – Сергій Дєдов, Мар’ян Литовчак та Артем Охременко.Таким чином, після чергового ігрового уік-енду підлеглі Василя Гречаного залишаються лідерами змагання.

А, от лідер групи “А” Чемпіонату України серед команд другої ліги “Черкащина-Академія” втратила очки у суботній виїзній гри проти Футбольного клубу “Минай” з однойменного села. Єдиний представник Черкащини у Професіональній футбольній лізі так і не зумів подолати опір свого візаві з Закарпаття і відвезти додому бодай очко. На гол Андрія Сторчоуса господарі відповили трьома м’ячами. Отже загальний рахунок поєдинку 3:1 зафіксував першу в сезоні поразку команди з Білозір’я.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021