Розпочинається чемпіонат ветеранських команд

Наступних вихідних, 26 серпня, за участю 10 команд розпочинається чемпіонат Черкаської області з футболу 2018 року серед ветеранських команд, вік гравців 40 років і старші.

   Змагання пройдуть у чотири етапи. На першому – команди у двох групах (по 5 в кожній), розподілених за територіальним принципом, з роз’їздами, проведуть матчі між собою в одне коло.

Група “А”Група “Б”
СК «Хімік» Черкаси«Ветеран Уманщини» Умань
«Спартак-Колос» Золотоніщина «Ветеран» Тальне
«Ветеран» Чорнобай «Ветеран-Сміла» Сміла
Збірна Черкаського р-ну «Рось» Корсунь-Шевченківський 
«Профіспорт» Золотоноша«Тясмин» Кам’янка

2 етап –  серед команд, які зайняли 1-4 місця в групах.  Пари команд формуються: група «А» 1 місце – група  «Б» 4 місце; група «Б» 1 місце – група «А» 4 місце; – група «А» 2 місце – група «Б» місце; – група «Б» 2 місце – група «А» 3 місце. Змагання проводяться з двох матчів – вдома і на виїзді.    

3 етап – серед 4 команд, переможців другого етапу.  Пари команд визначаються жеребкуванням, між якими проводяться два матчі – вдома і на виїзді.  

Заключний 4  етап пройде 28 жовтня де команди-переможці третього  етапу проводять матч за звання чемпіона, а команди, які зазнали поразок на третьому етапі проводять матч за 3 місце. Фінальні поєдинки пройдуть на нейтральних полях.      

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021