Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях

Нарешті свою першу перемогу одержали дівчата з “Ятрань-Берестівець” у вищій лізі Чемпіонату України серед жінок. Сталася ця подія у минулу суботу у виїзному протистоянні з командою “Родина-Ліцей” (Костопіль). Два м’ячі у матчі на свій рахунок записали Юлія Семенюк та Марія Тихонова. Ворота гостей при цьому залишилися недоторканими. Отже, 2:0 і, нарешті, є перші три очки у турнірній скарбничці!

А ось інший представник нашої області, поки що залишається без здобутих бонусів. У неділю, уманські “Пантери” на своєму полі зазнали прикрої поразки від суперниць з команди “Львів-Янтарочка” – 0:6.

Проте, непереможним залишається в аматорському Чемпіонаті України “ЛНЗ-Лебедин”! Чергова перемога була здобута на виїзді над “Факелом” з Липовця. У неділю лебединці взяли гору у дуже непростому матчі  над господарями з рахунком 3:2. Відзначилися Руслан Качур і двічі Антон Вакуленко. Таким чином, після чотирьох ігор підлеглі Василя Гречаного мають у своєму активі максимальну кількість очок – 12!

Нагадаємо, що єдиний представник Черкащини у Професіональній футбольній лізі “Черкащина – Академія” у понеділок 27 серпня прийматиме у Білозір’ї  “Чайку” з Петропавлівської Борщагівки. Початок гри о 17:00.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021