Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях

Після виїзної поразки від “Миная” та домашньої нічиї з “Чайкою” футболісти “Черкащини-Академії” прагнули лише перемоги у Тернополі у суботній грі проти місцевої “Ниви”.

Перший тайм не виявив фаворита протистояння. А от на десятій хвилині другої половини гри гол нападника гостей Романа Локтіонова подарував надію вболівальникам команди Олександра Кирилюка на досягнення сприятливого для себе результату. Але, на жаль, за чотири хвилини до закінчення основного часу поєдинку господарям вдалося поновити статус-кво. Відзначився Ігор Кохман. Отже, чи залишиться “Черкащина-Академія”  лідером групи “А” другої ліги Чемпіонату України залежить від гри, що пройде у неділю 2 вересня, “Калуш” – “Нива” (Вінниця).

Нагадаємо, що напередодні пройшло жеребкування третього етапу Кубку України, до якого пробилися і “академікі”, подолавши “Рух” з Винників (3:1). Наступним, суперником футбольного клубу з Білозір’я став прем’єрліговий “Арсенал-Київ”. Матч пройде у Білозір’ї. Базова дата проведення кубкових поєдинків – 26 вересня. 

Позитивним виявився підсумковий рахунок гри для представника Черкащини у Відкритому Чемпіонаті України  Героїв АТО (група “Північ”). Золотоніський “Зеніт” приймав на своєму полі одного з лідерів змагання київську “ВІТІ”. Перемога 2:0 над столичним суперником майже не змінила розкладу у турнірної таблиці, але за втраченими очками “Зеніт” поділяє перше місце з київською “Армією”.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021