Андрій Полтавець в статусі голови ЧОАФ провів перший виконком

До основних питань порядку денного можна віднести наступне:

  1. Про постійні комітети ЧОАФ
  2. Про регламент обласних змагань з футболу на призи клубу “Шкіряний м’яч” 2022-2025 р.р.
  3. Про план роботи ЧОАФ на І квартал 2022 року.

Серед інших нововведень, бюджет ЧОАФ збільшився на 40%, а зарплатний фонд – на 50%.

Євген Гуд, перший заступник голови ЧОАФ: «Засідання Виконкому відбулось у робочій і конструктивній атмосфері.

Щодо розгляду основних питань, то ключовими були: затвердження постійних комітетів і затвердження кошторису надходжень і витрат на 2022 рік.

На розгляд Виконкому було запропоновано затвердити 10 комітетів. Склад кожного комітету був сформований за принципом пропозицій кандидатур від футбольного активу з кожного регіону області. В цілому постійні комітети затвердили без значних корегувань. Також слід зауважити, що відбулось скорочення 2-х комітетів: “З питань етики і чесної гри” та “По роботі зі збірними командами”. Основною метою таких дій, є затвердження справді робочих і дієвих комітетів, які будуть виконувати конкретні завдання.

Проєкт головного фінансового документа ЧОАФ на 2022 рік зазнав деяких змін в частині витрат у порівнянні з попереднім роком. Пов’язано це з тим, щоб забезпечити покращення учбово-спортивної роботи. Приємно, що члени Виконкому позитивно сприйняли запропоновані Головою ЧОАФ Полтавцем А. В. конкретні заходи щодо покращення проведення змагань всіх рівнів і будуть сприяти залученню спонсорських коштів».

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021