ВІТАЛІЙ ГРИЦАЙ: «УСІ ХОТІЛИ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ТУРНІРІ»

Головний тренер СК Ренет прокоментував поєдинок 1 туру Кубку Героїв ЗСУ проти МСК Дніпро й розповів про склад своєї команди.

– Які були очікування від гри з МСК Дніпро та чи влаштував результат матчу?

– Я та команда очікували, що гра буде проходити на великих швидкостях, динамічна, буде багато моментів біля наших воріт, тому що наша готовність не дозволяє повністю використати свій потенціал. В МСК Дніпро зібрана вся черкаська молодь, майже всіх знаю, тому що з радістю з ними працював. Очікування і реальність зійшлися. На рахунок результату я не можу бути не задоволений, зіграти внічию проти команди, яка претендує на кубок цього турніру – це більше ніж ми розраховували.

– Які ви маєте завдання на цей турнір з командою?

– Усі ми: спортсмени, футболісти, кожен з нас завжди хоче перемагати, навіть коли хлопці кличуть грати на «коробку», ми навіть там хочемо перемагати. Так і в нас є настрій, бажання тільки перемагати в кожному наступному матчі.

– Як вдалося залучити таких топових гравців як Кошелюк, Бурлін, Калініч та зібрати загалом потужний склад?

– Це всі футболісти, з якими я грав, з якими я товаришую та постійно спілкуюся. Запропонував їм – вони згодилися. Усі хотіли взяти участь у турнірі, отримати емоції від змагань та пограти у футбол.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021