АНТОН ОГАНЕСОВ: «ЗАВДАННЯ ЦЬОГО ТУРНІРУ ЗІБРАТИ ГРОШІ ДЛЯ ЗСУ»

Гравець Олімпу розповів свої враження про турнір та виразив подяку організаторам змагань.

Які ваші емоції були, коли дізналися про початок благодійного турніру «Кубку Героїв ЗСУ»?

⁃ Емоції були дуже позитивні. Усі ми футбольні люди і багато живемо спортом. Футбол як для нас, так і для вболівальників невід’ємна частина життя, але усі ми розуміли, які зараз відбуваються події в країні та розуміли, що зараз не до футболу. Велике спасибі ЧОАФ, зокрема Андрію Полтавцю, що він зміг об’єднати та зібрати команди. Зараз такий благодійний турнір дуже потрібний. В першу чергу ми збираємо кошти на нашу армію, а з іншого боку це психологічна підтримка нашим людям і вболівальникам. Приходять люди на стадіон та трохи відволікаються від війни, а їх приходить багато, це військові хлопці, пенсіонери та мами з дітками. Я вважаю, це була відмінна ідея зробити такі змагання.

Можливо ви маєте якусь ціль особисто для себе на цьому турнірі?

⁃ Ну звичайно ж в першу чергу завдання усіх і усього цього турніру зібрати якомога більше грошей для нашої армії в підтримку. Якщо буде багато осіб приймати участь в турнірі, тим він буде цікавіше і люди ходитимуть та більше збиратимемо грошей. Я ще раз хочу подякувати Андрію Полтавцю, вже за те, що дозволив грати як професіоналам так і легіонерам. Це набагато підніме барвистість та видовищність футболу, а від цього і більше приходитиме на футбол та більше збиратимемо грошей. Ставлю цілі для себе, це показувати хороший футбол та вигравати в кожній грі. Я завжди ставив командні цілі вище своїх особистих. Звичайно хочеться виграти цей перший такий турнір. Коли виходиш на поле, то забуваєш про все і тільки одне на думці – перемога будь-якою ціною.

Як вам вдається підтримувати форму та грати краще за молодих гравців?

⁃ Сказати, що це дуже легко, то це не правда. Це велика праця, якої не видно. Заради цих успіхів ти відмовляєш багато чому. Це дисципліна, відпочинок і звичайно тренувальний процес. Ти повинен завжди стежити в якій ти формі. Зараз переважає у футболі фізика та швидкість, ось з цього треба не випадати, а якщо у тебе ще є футбольне мислення і технічно ти оснащений, то ти завжди будеш на один ступінь вище за інших, а в моєму випадку, головне себе тримати фізично. Чим старше ти стаєш, тим більше тобі треба тренуватися, ніж молодим.

Які були емоції після перемоги над Златокраєм?

⁃ Ой,емоції звичайно зашкалювали. Дуже сильно підвищила емоційний фон організація змагань. Приїхали такі імениті люди. Це усе тільки підняло настрій і дало бурю емоцій. Звичайно спасибі нашим уболівальникам, які в такий час прийшли нас підтримати і ми повірте це відчуваємо. Ми просто не мали права зіграти погано і програти. Хоча скажу, що нам протистояла дуже хороша команда, але в той момент футбольний Бог був на нашій стороні.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021