СЕРГІЙ ЯНЧУК: «ЗАВДАННЯ ДЛЯ КОМАНДИ – ЦЕ ВИХІД ІЗ ГРУПИ ТА ДАТИ МОЖЛИВІСТЬ МОЛОДИМ»

Граючий тренер ФК Базис Сергій Янчук відповів на декілька запитань для ЧОАФ.

У першому турі ви програли УТК 5:2, в паралельному матчі Тальне грає в нічию. У наступній грі Тальне відіграє з УТК знову в нічию, а ви здобуваєте перемогу с великим рахунком над Ватутіним. Яка причина таких різних результатів?
⁃ Моя думка, такі нестандартні рахунки – це насамперед налаштування команди на гру, також велику роль відіграє реалізація моментів, а взагалі такі рахунки подобаються вболівальникам, вони ж приходять подивитись на видовище!

Забігаючи наперед, чи вдасться команді взяти реванш в УТК?
⁃ На рахунок реваншу з УТК звичайно будемо налаштовуватись, а гра покаже.

Які цілі ви ставите на цей турнір?
⁃ Головна ціль цих змагань – допомогти зібрати кошти нашим Збройним силам, тому що мінімальний внесок кожного з нас буде наближати нас до перемоги! Завданням для команди на цей турнір – це вихід з групи і дати можливість проявити себе молоді, адже у нас є дитячо-юнацькі комади різних вікових категорій та ми вже залучаємо своїх вихованців на цей турнір.

Які враження від Кубку Героїв ЗСУ?
⁃ Емоції отримуємо звичайно позитивні. ОВА і ЧОАФ надали нам змогу, незважаючи на війну в країні, продовжити займатися нашою улюбленою справою і цим самим ми підтримуємо наші Збройні Сили України. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021