БОГДАН ЖАЛО: «ГОЛОВНА ЦІЛЬ НА ТУРНІРІ – ДЕМОНСТРУВАТИ ВИДОВИЩНУ ГРУ»

Головний тренер МСК Дніпро Богдан Жало відповів на запитання для ЧОАФ про враження від турніру та розповів про матч з Олімпом.

– Які враження від проведення благодійного турніру?
– Враження від турніру тільки позитивні, всі скучили за емоціями, за футболом взагалі. Головне, що ми допомагаємо нашим ЗСУ, оскільки турнір завершується в серпні, то маємо змогу долучитися і зробити невеличкий, але крок до нашої перемоги.

– Які пріоритети ставите: перемога в Кубку чи досвід і командна гра?
– Усі ми амбітні: як тренери, так і футболісти, завжди виходимо на поле перемагати, але хочеться показувати гарну гру, яка буде подобатись глядачам. Що видовищніший матч, то більше людей буде приходити і підтримувати наших воїнів. Тому головна ціль на турнір – демонструвати видовищну гру.

– Як розвивались події у матчі з Олімпом?
– Гра в Кам’янці як раз і була такою, я маю на увазі видовищною. Було досить багато глядачів, зокрема й військових. 8 голів означає, що глядачам було цікаво. 4 рази виходили вперед, трошки підвела якість поля, бо граємо більше в короткий та середній пас, а тут довелось трішки підлаштовуватись під поле. Хороший суперник, з якісними футболістами. Зараз 2 гри на цьому тижні я думаю також буде цікаво, тому приходьте на “Черкаси-Арену” в середу та неділю.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021