Віталій Підвисіцький: «Дуже часто особисто вболіваю за УТК, але не в цю суботу»

Гравець Олімпу Віталій Підвисіцький висловив свою думку про фінал турніру та розповів у чому сила УТК

Перед стартом турніру вас не вважали фаворитом змагань. За рахунок чого дійшли до фіналу?

⁃ За рахунок самовіддачі, досвіду (найбільш молода та перспективна команда). Десь і за рахунок вдачі, але вдача, як на мене приходить тим, хто її заслуговує.

У чому сила УТК?

⁃ УТК – це ТОП рівень обласного футболу, адже тут все на професійному рівні, від адміністрації команди так і до гравців. Звичайно, що УТК проводить тренувальний процес є великим бонусом,також індивідуально гравці УТК високого рівня,тому їх перемогти буде надзвичайно важко, але сама гра все розставить по своїх місцях. Я дуже поважаю цей колектив та тренерський склад і все керівництво, і дуже часто особисто вболіваю за них, але не в цю суботу.

У якій формі зараз зв’язка Оганесов – Підвисіцький?

⁃ Мені здається пара Оганесов –Підвисіцький завжди в формі, ще не раз покаже її на табло, але я хочу акцентувати, що все таки Олімп це не лише ця пара, Олімп – це команда, в якій всі дуже стараються для спільного результату!

З огляду на те, що на фінал приїде достатня кількість ваших уболівальників, чи є додаткова мотивація для перемоги у кубку?

⁃ Звичайно, мотивація на такий матч максимальна, адже це – фінал, до якого прагне кожний спортсмен. Хочу подякувати нашим воїнам ЗСУ, ЧОАФ, фонду Сергія Притули, керівництву Черкаського стадіону, який проводить фінальну гру (атмосфера тут просто супер, перевірено), що такий турнір відбувався, адже в такий важкий час, це надзвичайно важко організувати, а хто переможе??? Переможе Україна🇺🇦

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021