Олександр Мизенко: Ми дуже серйозно готуємося до гри, та зробимо все можливе, щоб перемогти у фіналі

Спеціально для ЧОАФ головний тренер ФК “Агротех” Олександр Мизенко поділився враженнями від турніру “Кубок Першина – LNZ”, а також розповів що очікує від фінального поєдинку проти ФК “УТК”.

– Як і чому вирішили взяти участь на “Кубок Першина – LNZ”?
– Я знав, що на цьому турнірі беруть участь хороші команди. Турнір вже давно проводиться, і у мене там є багато друзів, які працюють в Черкаській області, зокрема дуже добре знаю Сергія Янчука та Олександра Казанюка. Дуже хотів побачити Ігоря Столовицького та Сергія Борисенка, з якими колись грав. Загалом планували взяти участь у цьому турнірі для ігрової практики. У планах було бажання почати раніше підготовку, оскільки ми готуємось брати участь у аматорському чемпіонаті України, тому завдяки турніру “Кубок Першина – LNZ” ми можемо переглянути потенційних новачків команди та потім вже визначитися зі складом.

– На першому етапі ви дуже легко пройшли своїх суперників та не пропустили жодного м’яча, як вам вдалося налаштувати команду на такі результати?
– На першому етапі ми здобули досить впевнені перемоги і дійсно не пропустили жодного м’яча. Однак, я не скажу, що це було дуже легко, ми очікували трішки більше від наших суперників, але я розумію, що команди, які проти нас грали, не були готові. Тому хочу зазначити, що результати першого етапу не відображають наш потенціал на 100%. Наша команда знаходиться в хорошій формі, і ми готуємось до кожного матчу дуже серйозно та концентруємось на виконанні своїх завдань.
В зимку ми приймали участь в міні-футбольному турнірі і проводили по два тренування на тиждень, щоб підтримувати форму. Також на результати вплинув факт того, що в нашій команді є кілька досвідчених гравців, таких як Олексій Чичиков, Ігор Загальський, а також великі надії зараз подає Олег Манастирний він один із лідерів цієї команди.

-Як оціните організацію турніру “Кубок Першина – LNZ”?
– Особисто я оцінюю організацію турніру “Кубок Першина – LNZ” дуже високо. Я вважаю, що організатори зробили багато зусиль для підготовки та проведення цього турніру. На мою думку, проведення трансляцій матчів та гарне висвітлення турніру – це великий плюс. Крім того, організатори враховують багато дрібниць, що робить турнір більш комфортним та цікавим для гравців та глядачів. Я думаю, що цей турнір заслуговує на похвалу та підтримку, і я бажаю організаторам успіхів у подальшій роботі.

-У фіналі ви чемпіони Кіровоградської області будете грати з чемпіоном Черкаської області, чи переглядали ви вже матчі за участью УТК?
-Так, ми дійсно будемо грати з чемпіоном Черкаської області у фіналі Кубка Першина – LNZ. Щодо матчів УТК, то ми вже переглядали деякі з їхніх ігор. Минулого року я переглядав фінал Кубка Героїв ЗСУ ( УТК – Олімп 3:1), мені сподобалась їхня гра. На мою думку, ФК УТК – це дуже сильна команда, яка показує дуже хорошу гру в кожному матчі. Їхня гра продовжує покращуватися з кожною наступною грою. Я дуже добре знаю Олександра Казанюка, і бачу що його вимоги до гравців по рівню команди майстрів, і він завжди працює над покращенням гри своєї команди.  Як чемпіони Кіровоградської області, ми готові до складного матчу у фіналі, і впевнені в своїх силах.

– Що очікуєте від цієї гри?
– Ми продовжуємо тренуватися і готуємося до гри так само, як і до попередніх матчів. Проте ми адаптуємо наші тактичні рішення до гри з командою УТК, оскільки це дуже хороша прагматична команда, яка має свій стиль гри.  Ми дуже серйозно готуємося до гри, та зробимо все можливе, щоб перемогти у фіналі. Я думаю шанси на перемогу рівні, 50/50.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021