Олександр Казанюк: “У фіналі хочеться щоб наші гравці продемонстрували свої найкращі якості”

Спеціально для ЧОАФ головний тренер ФК “УТК” Олександр Казанюк оцінив виступи своєї команди на першому етапі “Кубка Першина – LNZ”, а також розповів що очікує від фіналу проти ФК “Агротех”.

– Цього року у вашій команді дуже багато змін, пішли Володимир Здирко, Дмитро Подколзін, Павло Березянський, чи знайшли вже заміни цим гравцям?
– У нас на перегляді є футболісти, вони приймають участь в товариських матчах, залишаться хлопці в команді та чи зможуть замінити гравців що пішли, покаже тільки час.

– Як оціните гру вашої команди на першому етапі, та чи задоволені ви підготовкою до офіційних змагань Кубка Черкаської області “Кубок Героїв ЗСУ” та Чемпіонату Черкаської області Defenda-Ліга?
– Якщо говорити про результат, то я задоволений. Однак, щодо самої гри, то ми маємо ще багато роботи, гру яку показує наша команда далека від ідеальної, але на те є свої причини. Звичайно хочеться щоб команда тренувалася разом, але завдяки таким турнірам як “Кубок Першина – LNZ” маємо хороші спаринги в яких гравці отримують ігрову практику. Таким чином і готуємося до офіційних змагань.

– Олександр Мизенко високо оцінив вашу роботу та сказав, що шанси на перемогу у фіналі рівні. Чи переглядали ви матчі за участю команди ФК “Агротех”, та чи готові ви дати бій чемпіону Кіровоградської області?
– Олександра я знаю як чудового футболіста, навіть доводилося грати з ним, бачу що й на тренерському містку у нього все гаразд, це навіть і не дивно. Гру яку я переглядав ФК “Агротех” грав проти  ФК “Златокрай 2017”, одразу було видно що команда зіграна і гарно готова фізично, добре укомплектована та є свої лідери. У фіналі хочеться щоб наші гравці продемонстрували свої найкращі якості. Хай переможе сильніший!

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021