Віталій Ластівка: “Якщо ми хочемо боротися за кубок, потрібно виходити на поле та перемагати”

Спеціально для ЧОАФ головний тренер СК “Профіспорт” Золотоноша Віталій Ластівка прокоментував кубкову гру проти СК “Росава” Степанці та розповів, що очікує від команди в цьому сезоні.

– Прокоментуйте гру проти СК “Росава” Степанці, та чи задоволені ви грою своєї команди?
– В першу чергу хотілося подякувати ЗСУ за можливість в найкращих умовах без жодних тривог проводити ці змагання та матчі. По друге хочу подякувати команді суперника за те що дали нам бій. Ми розуміли, що в них дуже хороша і сильна команда, і не просто так ця гра була центральним матчем на цій стадії, а також хочу подякувати своїм гравцям за настрій та самовіддачу, обидві команди показали хорошу гру, але чи їм щось не вистачило, чи нам десь пощастило, але гра вийшла видовищною.

– Якого суперника ви б хотіли в 1/4 фіналі Кубку Черкаської області “Кубок Героїв ЗСУ”?
– На цій стадії слабких суперників не буде, немає різниці, команда яка нам дістанеться після жеребкування. Якщо ми хочемо боротися за кубок, потрібно виходити на поле та перемагати, а хто буде суперником, час покаже. Але я обіцяю, що ми будем налаштовуватися на кожного суперника. Минулому року ми набиралися досвіду в чемпіонаті області, я думаю в цьому році ми покажемо хороший результат.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021