Превью перенесеного 1-го туру DEFENDA-Ліги

СК “Росава” – ФК “УТК”
Центральний матч перенесеного 1-го туру групи “Б”. Зустрічаються 4-та та друга команда групи. Перша гра між цими командами завершилась важкою перемогою тепличників з рахунком 3:1. Минулого туру УТК програло Базису та відпустило Кочубіївців вже на 6 пунктів, гарантуючи собі участь в другому етапі. Степанці минулий тур відпочивали. Ця гра обіцяє бути цікавою та від неї залежить турнірне становище команд, якщо ці команди пройдуть до другого етапу. Пряма трансляція гри з мальновничої “Маракани” очікуйте на нашому ютуб каналі.
IMG-5371
“Шевченків край” – ФК “Тальне”
Минулого туру обидві команди втратили очки, якщо Шевченків край зіграв сенсаційну нічию в Городищі з місцевим “Халком”, то Тальне програло конкурентам за вихід до другого етапу Жашківській громаді. Це вже буде третя зустріч між цими командами,  раніше ці команди вже зустрічалися в 1/8 фіналу Кубку Героїв ЗСУ 2:6, та в матчі 8-го туру Тальне здобуло перемогу 2:0. Як закінчиться ця гра, дізнаємось вже цієї суботи.
INA-5441
СК “Базис” – СК “Жашківська громада”
Цікава гра очікує нас в Кочубіївці. Підопічні Сергія Янчука цього сезону ще не втрачали очки, а 3 пропущені м’ячі говорять про сильну гру в захисті Базису. Цікавий факт, що 2 з 3-х м’ячів Базис пропустив саме від Жашківської громади, а сенсаційна перемога Жашківчан над “знекровленим” Тальним, створює інтригу в боротьбі за першу четвірку.
“Урожай” – “Слобода”
Слобода, яка в попередніх матчах демонструє дуже непогану гру, впритул наблизилась до Карбону та Олімпу, якщо Слободяни переможуть Корсунь можуть увійти в першу четвірку. Корсунь буде хотіти взяти реванш за попередню гру між цими командами, де походу зустрічі команда з Корсунь-Шевченківського вигравала 3:1, але в кінцівці програла 4:3. Також ця гра має і турнірне значення, перемога Урожаю дасть можливість набрати пункти між цими командами в другому етапі.
ФК “Златокрай-2017” – СК “Карбон”
Центральний тур групи “А” – Златокрай в перенесеному матчі 1-го туру зустрінеться з Черкащанами, Карбон в минулому турі поділив очки з Кам’янським Олімпом та залишився на 4 місці. Златокрай в минулому турі в кінці матчу здобув важливу перемогу над Слободою та  продовжив переслідувати Профіспорт. В цій грі будуть розігрувати можливі 3 очки команд першої четвірки другого етапу.
“Патріот” – “Олімп”
Закриватиме ігровий тур гра в неділю Патріот – Олімп. Два тижні тому Олімп розгромив Смілян з рахунком 6:0, але Патріот на домашньому стадіоні завжди дає бій своїм суперникам. Не виключенням буде й ця гра, в разі перемоги Кам’янчани можуть піти у відрив від Карбону, а Сміляни вже цього року створювали сенсацію, де на виїзді перемагали Карбон.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021