Підсумки першої частини DEFENDA-Ліги

За дві неділі поновлюється DEFENDA-Ліга та закінчується літня перерва.

З 24 липня відкрилося трансферне вікно, яке триватиме до 25 серпня.
За цей час команди зможуть підсилити свої склади перед другим етапом чемпіонату.

На данний момент місце в другому етапі “чемпіонської” групи, гарантували собі участь такі команди як: СК “Базис”, ФК “Златокрай-2017”, ФК “УТК” та СК “Профіспорт”, долю останніх 4-х путівок у фінальну частину вирішать в заключних 4-турах першого етапу, який стартує 12 серпня та завершиться 2 вересня.
INA-1940
INA-3653
Так само вирішиться склад команд, які приймуть участь у групі “Престижу”, де позмагаються за кубок “Престижу”.

Загалом у другій частині на нас чекають 4 тури першого етапу, 8 ігрових днів “чемпіонської” та 6 днів групи “Престижу”.

Після 10 турів без втрат йде кочубіївський “Базис”, переслідує команду з уманського району “Златокрай-2017”, втративши очки у матчі 2-го туру у грі з кам’янським “Олімпом” (2:2), закривають четвірку команди ФК “УТК”, який двічі поступився “Базису” (1:2) (0:2) та Профіспорт, який програв одного разу “Златокраю-2017” (3:4).
INA-3352

Команди, які можливо змагатимуться в групі “престижу” без втрат йде представник черкаського району “Слобода”, але на даний момент команда посідає 4 місце що дає право зіграти в чемпіонській групі.

Варто відзначити такі команди як СК “Карбон”, який зміг двічі відібрати очки у кам’янського “Олімпа” та зберігає дуже хороші шанси для участі у другому етапі, та ФК “Тальне”, який цього року давав бій чемпіону та віце-чемпіону області “Златокраю-2017” (якого вибили в 1/4 фіналу “Кубку Героїв ЗСУ” 0:1).
IMG-3004
Камʼянський Олімп дуже близький до участі у групі сильніших в області, для цього команді Віталія Вагіна потрібно в матчі 12-го туру перемогти “Слободу”.

Не варто списувати з рахунків і цьогорчіних новачків “Жашківську громаду”, які на данний момент відстають на три пункти від СК “Росава”.
INA-7351

Степанецька команда цього року стартувала з перемоги в передсезонному турнірі “Агрорось – Весняний Кубок” та вважалась одним із претендентів за боротьбу нагород DEFENDA-Ліги, виправити своє становище під силу гравцям та тренеру Олексію Конюші. Багато чого буде залежити від того як команди попрацюють в літнє міжсезоння.
IMG-3844

Городищенський ФК “Халк” має усі шанси в заключних матчах набрати свої перші залікові бали, а от “Шевченків край” Звенигородський р-н, молода й амбітна команда під керівництвот Романа Слинька ще може попсувати нерви та боротися за “Чемпіонську групу”. Для цього команді потрібно набирати очки в останніх матчах.
INA-4092
Слід згадати і смілянський “Патріот”, який перегравав “Карбон” та давав бій іншим командам.

Корсунь-Шевченківський «Урожай» цього року лихоманить, команда виграла у смілянського “Патріота” та втрачала перемоги, виграючи по ходу матчу за браком досвіду гравців.

Вже 12 серпня ми дізнаємось хто з команд краще підготувався до участі в DEFENDA-Лізі в другій частині чемпіонату.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021