Прев’ю 11-го туру DEFENDA-Ліги

Цієї суботи матчами 11-го туру відновлюється Чемпіонат Черкаської області DEFENDA-Ліги.

СК Базис – ФК Халк
Розпочнеться друга частина Defenda-ліги з гри між лідером та аутсайдером групи Б. Нагадаємо що команди можуть підсилюватись до 25-го серпня, саме в цей день закривається трансферне вікно в Черкаській області. Після перерви команда з Городища дуже добре попрацювала на трансферному ринку та змогла підсилитися, очікуємо що хлопці з Городища зможуть дати бій більш іменитому супернику з Кочубіївки. Гра першого кола між цими суперниками закінчилась перемогою Базису з рахунком 0:7.

СК Карбон – Слобода
Дуже цікава гра на нас очікує в Білозір’ї. У Черкащан є шанс повернути собі 4-ту сходинку групи А, для цього їх влаштує тільки перемога над командою з Черкаського району, але Слобода цього сезону вже не раз показувала свої зуби, в першому колі Слобода поступилась з рахунком 0:3. А також ці команди зустрічалися в розіграші кубку героїв ЗСУ де команда з Черкас здобула перемогу з тим же самим 3:0. Очікується відео онлайн-трансляці матчу.

ФК Златокрай-2017 – Профіспорт
Матч туру, де зійдуться два лідери групи А, перша гра між цими командами показала що золотоніське дербі не гірше за накалом та видовищністю ніж уманське, перший матч між цими командами закінчився перемогою Златокраю з рахунком 4:3 ( Профіспорт вигравав по ходу гри 3:1). В цій грі команди будуть вирішувати 3 очки другого етапу, оскільки дві команди вже туди пробились. Очікується відео онлайн-трансляція матчу.

СК Жашківська громада – ФК УТК
Жашків в першому колі програв Тепличникам, в другому колі Жашківчани намагатимуться дати бій та зачепитися за перемогу та першу четвірку, обидві команди підсилили проблемні позиції, а от результат цієї зустрічі ми дізнаємось вже після фінального свистка цієї гри.

Шевченків край – Росава
Ще одна не менш цікава гра на нас чекає в Лебедині, де Шевченків край прийматиме Росаву зі Степанців. В першому колі Росава перемогла Шевченків край 4:1, але цієї суботи команди підходять зі змінами у складі команд, обидві команди дуже активно проводили перерву, граючи постійно товариські матчі, обом командам для участі у другому етапі потрібно очки.

Патріот – Урожай
Закриває 11-й тур Defenda-ліги гра двох команд які розіграють між собою 3 очки другого етапу групи престижу. В першому колі Урожай виявися сильніше за Смілян і це єдина перемога Корсунь-Шевченківської команди, Смілянам для покращення майбутнього становища потрібно реабілітуватися перед власними вболівальниками, єдину перемогу в цьому чемпіонаті Патріот сенсаційно здобув у матчі з Карбоном.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021