Прев’ю 12-го туру DEFENDA-Ліги

19-го серпня відбудуться матчі 12-го туру Defenda-Ліги

СК «Росава» – СК «Базис»

Розпочнеться 12-й тур Defenda-Ліги матчем Росави та Базису.

В цій грі будуть розігруватись 3 очки другого етапу, якщо Базис переможе, то команда набере максимум очок, Росаві для участі в другому етапі потрібно тільки перемагати, на цей момент команда між конкурентами за другий етап не набрала жодного пункту. Тому очікуємо на дуже цікаву гру.

«Слобода» – «Олімп»

Команда з Черкаського району в минулому турі поступилися Карбону та пропустили конкурентів вперед, Камʼянчани минулого туру були вихідними для них ця гра буде важлива, тому що у випадку перемоги Слободи зможуть одразу опуститися на декілька сходинок. В першому колі Олімп переміг Слободу з рахунком 4:0

ФК «УТК» – ФК «Тальне»

Ця гра є ключовою в цьому турі, зустрічається 2 та 3 команда групи Б.

В минулому турі Тепличники забили 10 мʼячів Жашкову, а Тальне використавши вихідний, зіграли в Камʼянці товариську гру з Олімпом, де перемогли з рахунком 0:2

Для Тального є шанс взяти реванш за прикру поразку в матчі першого кола тоді УТК перемогло 0:1.

ФК «Халк» – СК «Жашківська громада»

В цій грі у Жашкова є можливість перервати свою 2-х матчеву серію з поразок, покращити своє турнірне становище та наздогнати СК Росаву (у випадку поразки Росави у матчі з Базисом).

Халк буде приймати цю гру на легендарному стадіоні “Цукровик” у Городищі можливо саме ця зміна допоможе здобути перші очки в цьому чемпіонаті. Матч в першому колі між цими командами завершився перемогою Жашкова з рахунком 6:0.

«Урожай» – ФК «Златокрай-2017»

Обидві команди програли в минулому турі. Златокрай втратив очки в матчі зі своїм прямим конкурентом в золотоніському дербі Профіспорту, а Урожай програв на виїзді Патріоту після першого тайму рахунок був 1:1, але в другому таймі Урожай не зміг зберегти позитивний для себе результат.

Щодо цієї гри Златокрай намагатиметься реабілітуватись перед своїми вболівальниками за програну гру минулого туру. Урожай в свою чергу спробує нав’язати боротьбу.

СК «Профіспорт» – СК «Карбон»

Закриватимуть ігровий тур грою туру матчем Профіспорт – Карбон, після приходу до Карбону Ігоря Столовицького, команда заграла новими фарбами, це було помітному у минулому матчі зі Слободою, але цієї суботи на черкащан очікує дуже грізний суперник. Профіспорт минулого туру виграв у Златокраю і наблизився впритул до своїх конкурентів. В першому колі Профіспорт впевнено переміг 0:3. Карбон у випадку перемоги зможе набрати важливі очки для другого етапу та покращити своє турнірне становище.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021