Превʼю 13-го туру Defenda-Ліги

Цієї суботи відбудеться передостанній тур першого етапу.

СК Карбон – Урожай

Після поразки минулого туру від Профіспорту Черкащани намагатимуться реабілітуватися за минулу гру та скоротити відстань від Кам’янського Олімпу. Урожаю вже нічого втрачати, тому команда з Корсуня буде чіплятися хоча б за нічию.

СК Жашківська громада – СК Росава

Центральна гра туру групи “Б”

В цій грі буде боротьба за місце в Чемпіонській групі. Жашківську громаду та Росаву в суботу влаштує тільки перемога, тому ця гра обіцяє бути дуже цікавою. В першому колі ця гра завершилась перемогою представників Черкаського району. Запланована онлайн-трансляція цієї гри.

СК Базис – Шевченків край

Минулого туру “Базис” втратив на останніх хвилинах матчу перемогу. А ще проти команди зі Звенигородського району не зможуть зіграти лідери Кочубіївців, Блажко, Тастанкулов та Тепляков пропустять цю гру за перебір карток. Шевченків край минулого туру відпочивав, та буде шукати можливість скористатись втратою лідерів Базиса. Гра першого кола закінчилась перемогою Базису з рахунком 5:0.

Олімп – СК Профіспорт

Ключова гра туру групи “А” відбудеться в Кам’янці. Гравці Олімпу налаштовуються дати бій Профіспорту та заробити останні очки для участі у другому етапі. В першому колі Профіспорт переміг з рахунком 4:1.

ФК Тальне – ФК Халк

Тальне після поразки від УТК, намагатиметься покращити своє турнірне становище у матчі з Халком, якому поки не вдається ніяк набрати свої перші очки в цьому сезоні. В грі першого кола футболісти з Городища  були близькими, щоб взяти перші очки, але в кінцівці матчу програли 0:3.

ФК Златокрай-2017 – Патріот

Златокрай останню гру першого етапу проведе дома проти Смілянського Патріоту, у грі першого кола Сміляни були близькі до того, щоб створити маленьку сенсацію, але в кінці зустрічі команда двічі пропустила та програла ту гру, після перерви, Патріот підсилився гравцями які, можуть створити проблеми любій команді. Це можна було побачити у грі з Урожаєм яку, сміляни впевнено виграли.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021