Превью 14-го туру DEFENDA-Ліги

Цієї суботи завершується перший етап Defenda-Ліги.

Група Б
ФК “Халк” – ФК “УТК”
Відкривають цей ігровий тур о 14:00 матчем ФК “Халк” – ФК “УТК”
Тепличники минулого туру відпочивали та спостерігали за своїми майбутніми суперниками по Чемпіонській групі. А підопічні Романа Подгорського дали бій Тальному програвши 0:2.
В матчі першого кола Тепличники на домашньому стадіоні виграли з рахунком 5:0.

“Шевченків край” – СК “Жашківська громада”
Напружена гра обіцяє бути в Лебедині, де Шевченків край приймає своїх суперників. Цього дня представник Звенигородського району прийматиме Жашківську громаду.
Для того, щоб очолити турнірну таблицю групи Престижу Жашкову потрібна тільки перемога, Шевченків край своєю чергою у випадку перемоги може розраховувати навіть на друге місце групи, для цього їм потрібно вигравати з різницею в 3 і більше м’ячів.

СК “Росава” – ФК “Тальне”
Центральна гра 14-го туру. В цій грі на кону стоїть 3 місце групи Б та 3 очки чемпіонської групи. На цей момент в чемпіонській групі команда з Тального набрала 3 очки, вигравши в матчі першого кола у Росави  (5:0), а у Росави 1 пункт (одна нічия з Базисом). Тому обидві команди налаштовані на запеклу боротьбу, а хто стане переможцем цієї гри дізнаємось після фінального свистка головного арбітра матчу. Відеотрансляціє цієї гри запланована на нашому ютуб-каналі.

Група А
СК “Профіспорт” – “Слобода”
Профіспорт минулого туру виграв у своїх прямих конкурентів по Чемпіонській групі Кам’янського Олімпу. Ця гра для представників Золотоноші має велике значення в турнірному плані. У випадку перемоги Профіспорт має усі шанси зайняти перше місце в групі “А”. Слобода в кожній грі дає бій будь-якому супернику і Профіспорту ця гра не буде легкою. Тому гра обіцяє бути цікавою.

“Урожай” – “Олімп”
Урожай після того, як команду покинули ряд гравців, команда ніяк не може знайти свою гру, в минулому турі  команда поступилася Карбону 3:0, тому в цій грі у команди є можливість покращити своє турнірне становище. Олімп намагатиметься здобути позитивний результат, щоб закріпитись на 3-му місці. В першому колі Олімп переміг з рахунком 6:0

“Патріот” – СК “Карбон”
В першому колі Патріот сенсаційно обіграв Карбон з рахунком 1:2. В цьому матчі Черкащани матимуть змогу поквитатись за гру першого кола та у випадку поразки Олімпу матимуть змогу обійти Кам’янку. Щодо Патріота команда на своєму полі в цьому сезоні створювала проблеми Златокраю та іншим командам.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021