Превʼю 1-го туру другого етапу Defenda-ліги

Цими вихідними розпочинається другий етап Чемпіонату області Defenda-ліги.
Нагадаємо що після першого етапу команди розділилися на дві групи Чемпіонську (команди які зайняли 1-4 місце у своїх групах) які розіграють медалі та визначать чемпіона області, та група Престиж (команди які зайняли 5-7 місце у своїх групах) поведуть боротьбу за приз “Кубок Престижу”.

Чемпіонська група

СК “Росава” – ФК “Златокрай-2017”
В Степанцях зустрінеться Росава яка зайняла 4 місце в групі Б та ФК “Златокрай-2017” який на одне очко відпустив вперед Профіспорт в групі “А”. Росава яка три матчі поспіль не програє, та обіцяє дати бій віцечемпіону області.
Златокрай цієї середи зіграв у Кубку України серед аматорів, де зіграв з сильним суперником “Полісся” Ставки (Житомирська обл.)  здобувши мінімальну перемогу 2:1, але по сумі двох матчів вилетіли зі змагань зможуть зосередитися на поставлених завданнях в Defenda-лізі.

СК “Профіспорт” – ФК “Тальне”
Профіспорт який не знає гіркоти поразок протягом 6 матчів, а їхній найкращий бомбардир Вадим Чорний в середньому за гру забиває 2 м’ячі в комфортних умовах підходять до другого етапу. Суперником команди з Золотоноші буде молода та амбітна команда Федора Каплюченка, який не зважаючи на важкі обставини будує команду з гравців які прийшли в команду в період трансферного вікна, в останній грі Тальне показало що може гідно протистояти будь-якому супернику.

ФК “УТК” – СК “Карбон”
Цікава гра відбудеться в Паланці де ФК “УТК” прийматиме новачка цьогорічних змагань СК “Карбон”.
Карбон під керівництвом Ігоря Столовицького програли лише одного разу, після цього команда двічі перемагала. А ще Черкащани почали показувати дуже змістовну гру, та використовувати свої моменти. Цього року команди зустрічалися в 1/4 фіналу Кубку Героїв ЗСУ де сильнішими виявилися підопічні Олександра Казанюка (1:3).  УТК до цієї гри підходить в гарному настрою, за останні три гри тепличники наколотили 24 голи. Чи зможе УТК продовжити свою гольову зливу дізнаємося в суботу.

“Олімп” – СК “Базис”
Центральний матч туру за версією ЧОАФ відбудеться в Кам’янці. Місцевий Олімп прийматиме лідера чемпіонської групи кочубіївський Базис.
Понад рік тому ці команди зустрічалися в півфіналі Кубку Героїв ЗСУ де в серії пенальті перемогу здобули гравці Кам’янки. З того часу багато змін відбулося в обох команд, Базис який дуже впевнено пройшов перший етап намагатиметься не зупинитися на досягнутому, а гравці Олімпу які додають в грі з кожною боротимуться за позитивний для них результат. Запланована онлайн-трансляція гри на нашому Ютуб-каналі.

Група Престиж

“Слобода” – ФК “Халк”
Відкриватиме ігровий день лідер групи престижу Слобода прийматиме городищенський “Халк”.
Слобода вигравши у всіх своїх конкурентів набрала максимум очок, та розпочинає другий етап одноосібним лідером. Халк після першого етапу так і не зміг здобути бодай один заліковий бал, старатиметься покращити свої результати можливо цими вихідними. Але хто виявиться в цій грі сильнішим дізнаємося вже в суботу.

“Патріот” – СК “Жашківська громада”
Смілянський “Патріот” цими вихідними зустрінеться з дуже не простим суперником. Антон Росс та його компанія їдуть в Смілу за черговими очками, але гра не буде для гравців Жашкова легкою. Патріот останні два матчі програв, але то були матчі в яких команда здобула неоціненний досвід. Жашків в останніх двох матчах втрачав перемогу на останніх хвилинах над якими тренер та гравці зробили висновки та будуть двигатись вперед.

“Урожай” – “Шевченків край”
Корсунь-Шевченківський “Урожай” цією суботи прийматиме “Шевченків край”.
Цього дня зустрінуться дві команди в яких більшість гравців складається з молодих перспективних гравців. Шевченків край завдяки цьому в останньому матчу програючи 2:0 змогли зібратися та під кінець матчу зрівняти рахунок у грі з Жашківською громадою. Займаючи 3 місце команда зі звенигородського району налаштовуватиметься здобути перемогу в цьому турнірі, а для цього потрібно тільки перемагати. У гравців з Корсунь-Шевченківського позитиву менше, команда останній раз відчувала смак перемоги ще у травні цього року, тоді підопічні Олега Дякуна змогли перемогти Патріот 4:2.  Відчути смак перемоги команда може вже цієї суботи, але все залежить тільки від того як команда зможе налаштуватися та проявити характер.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021