Прев’ю 2-го туру другого етапу

Цими вихідними відбудеться 2-й тур Defenda-ліги в Чемпіонській та групі Престиж.

Чемпіонська група

СК “Базис” – СК “Профіспорт”
Центральна гра туру за версією ЧОАФ відбудеться в Кочубіївці. СК “Базис” прийматиме СК “Профіспорт” Золотоноша.
Ці команди цього року вже зустрічалися між собою в Кубку Героїв ЗСУ тоді за сумою двох матчів сильнішими виявилися представники уманського району.
З того часу кадрових змін зазнали обидві команди. Варто відзначити що команди займають перше та друге місце в турнірній таблиці. У випадку негативного результату одна із команд може втратити своє місце в турнірній таблиці. Минулого туру Базис на виїзді в дуже важкому матчі обіграв кам’янський Олімп, а Профіспорт в напруженому матчі переграв Тальне. Через перебір жовтих карток командам не допоможуть основні гравці у господарів Станіслав Тарасюк у гостей В’ячеслав Орел.

ФК “Златокрай-2017” – ФК “УТК”
В Золотоноші відбудеться не менш цікавий матч. В минулому турі Златокрай так само як і УТК на останніх хвилинах вирвали свої перемоги. В цій грі зустрічаються третя та четверта команди Чемпіонської групи. Дуже багато стоїть на кону цієї гри, оскільки у випадку перемоги, одна з команд може піднятися в турнірній таблиці  та скоротити відстань від лідерів цієї групи.

СК “Карбон” – СК “Росава”
Цікава гра відбудеться в Білозір’ї де команди які в минулому турі дали бій лідерам турнірної таблиці намагатимуться покращити свої результати. Карбон в минулому турі на останніх хвилинах втратив перемогу, Росава аналогічно втратила можливість заробити бодай одне очко. Карбону в цій грі не допоможе Олександр Бабич який пропускатиме гру за два попередження в минулому матчі.

ФК “Тальне” – “Олімп”
Ще одна гра чемпіонської групи відбудеться в Тальному, де однойменний клуб прийматиме кам’янський “Олімп”. Обидві команди в минулому турі програли, але не уступали суперникам на полі. У Тального в цій грі не допоможуть Олександр Віслевський який минулого туру отримав пряму червону картку, а також Максим Маняк та Владислав Орлюк які пропускатимуть гру через перебір жовтих карток, у гостей не зможе зіграти Сергій Гарнага.

Група Престиж

СК “Жашківська громада” – “Урожай”
Минулого туру Жашків в кінцівці матчу програв Патріоту, та намагатиметься на домашній арені виправити свої попередні результати. Урожай в минулому турі програв Шевченків краю, та продовжив свою серію з поразок ще на один матч. Урожай награє молодих футболістів з прицілом на майбутнє, але в минулому турі Патріот своєю грою продемонстрував що всі команди можуть здобувати позитивний результат головне бажання та концентрація до останньої хвилини.

“Шевченків край” – “Слобода”
Одна з центральних матчів групи “престиж” відбудеться в Лебедині. Обидві команди в минулому турі здобули перемоги, та набрали гарну ігрову форму. Цікаво буде спостерігати чи зможе молода команда зі Звенигородського району наздогнати Слободу, Слобода у випадку перемоги зможе зберегти або навіть відірватись від своїх переслідувачів.

ФК “Халк” – “Патріот”
Закриватиме ігровий тур гра Халка та Патріота. Ці команди по різному зіграли останні матчі в минулому турі, Халк на виїзді програв Слободі, Патріот дома переграв Жашків.
Сміляни матимуть можливість продовжити успіхи які команда здобула в минулому турі, якщо команда з Городища не продемонструє свою найкращу гру та не проявить волю до перемоги. У Халка в цій грі не допоможе команді Ярослав Мельник який пропускатиме гру через перебір жовтих карток, сміляни в сою чергу йдуть без втрат.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021