Прев’ю 3-го туру другого етапу Defenda-Ліги

Цими вихідними відбудеться 3-й тур Defenda-ліги другого етапу.
Чемпіонська група

СК Профіспорт – СК Росава

В Золотоноші Профіспорт прийматиме Росаву. Цього року ці команди зустрічалися в 1/8 фіналу Кубка Героїв ЗСУ де сильнішими виявились футболісти Профіспорта 1:3.
Минулого туру Профіспорт здобув надважку виїзну перемогу у Кочубіївці та вийшли на перше місце чемпіонської групи. Росава минулого туру мінімально програла Карбону та продовжила свою серію без перемог до 3-х матчів. Цієї суботи у команди зі Степанців буде можливість виправити свою ситуацію у грі з Профіспортом. У Профіспорта є шанс закріпитись на першій сходинці для цього команді з Золотоноши потрібно тільки перемагати. У складі Профіспорта через дискваліфікацію пропускатиме гру В’ячеслав Орел у складі гостей Юрій Правук.

СК Базис – СК Карбон

Ці команди між собою ще не зустрічалися, в минулому турі Базис на своєму полі зазнав першої поразки у сезоні. Підопічні Сергія Янчука намагатимуться реабілітуватися за поразку в минулому турі. Карбон в минулому турі здобув мінімальну перемогу в матчі з Росавою, та дві гри поспіль дають бій суперникам, не буде виключення і цієї суботи, гравці команди з Черкас націлені в кожній грі тільки на перемогу. У цій грі Черкащанам не допопоможе Євгеній Онищенко який пропускатиме гру через перебір жовтих карток.

ФК Тальне – ФК Златокрай-2017

В цій грі Тальне прийматиме Златоркай-2017.
В цьому сезонні команди вже зустрічалися в 1/4 фіналу Кубка Героїв ЗСУ, де ФК Тальне мінімально перемогло Златокрай (0:1). Після літньої перерви команду з Тального покинуло багато гравців. Федір Каплюченко тільки починає налаштовувати всі механізми, будувати гру та оптимальний склад команди. Представник Золотоніського району в минулому турі на останніх хвилинах втратив перемогу у грі з УТК, що ставить команду у становище де потрібно тільки перемагати, щоб наздогнати своїх конкурентів. Чи зможе Златокра-2017 взяти реванш за Кубкову гру дізнаємося в суботу. В обох командах пропускатимуть цю гру футболісти через перебір жовтих карток, у господарів не зіграє Олександр Вілсевський та Сергій Крилов, у складі гостей Дмитро Масло.

Олімп – ФК УТК

В Кам’янці Олімп прийматиме УТК. В минулому турі обидві команди зіграли внічию з однаковим рахунком 2:2. В Кам’янці усім командам приходиться нелегко, в минулому домашньому матчі Олімп гідно виглядав у грі з Базисем. Не виключенням буде й ця гра. УТК в минулому турі здобув надважку виїзну нічию в Золотоноші, тепер тепличникам, щоб наздогнати конкурентів потрібно здобувати перемоги в кожній грі. Кожен ігровий тур який наближає чемпіонат до завершення додає пристрастей на футбольних полях, що цілком зрозуміло, на кону стоять медалі Defenda-ліги. Запланована онлайн трансляція цієї гри на нашому ютуб каналі.

Група Престиж

Патріот – Шевченків край
Сміляни зустрічатимуться з представниками Звенигородського району, обидві команди останні два тури перемагали. В цій грі зустрінуться 3-я та 4-та команда групи престижу. В цому матчі Смілянам не допоможуть Сергій Вечірній та Вадим Самарський. Для команди зі Звенигородщини, ця гра важлива оскільки у випадку втрати очків у паралельній грі Слобода – Жашківська громада, Шевченків край зможе піднятись після цього туру на перше місце.

Слобода – Жашківська громада
Ця гра є центральною у групі Престиж. Через те, що зустрічатимуться перша та друга команда групи. Минулого туру Жашків на своєму полі розгромив Урожай а Слобода мінімально на виїзді поступилась Шевченків краю, ця гра є важливою для обох команд, тому, що переможець цієї гри зможе закріпитись на першому місці. В цій грі Слободі через дискваліфікацію не допоможуть такі гравці як Олександр Гиндик та Матвій Семенюк. Жашківська громада до цієї гри підходить без втрат.

Урожай – ФК Халк
Закриватимуть 3-й тур в Корсунь-Шевченківському на стадіоні “Колос”, зустрічатимуться дві команди які довгий час не можуть здобути позитивних результатів. Халк минулого туру в кінцівці матчу програв Патріоту. У обох команд є шанс змінити свої результати. Команда з Городища в цьому сезоні ще не здобувала очків, підопічні Олега Дякуна переживає не найкращі часи, але цього року  здобувала перемогу у матчі з Патріотом. Запланована онлайн трансляція цієї гри на нашому ютуб каналі.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021