ГОЛОВНОГО АРБІТРА ГРИ ФК “ЗЛАТОКРАЙ-2017” – ФК “УТК” ВІДСТОРОНЕННО НА 1 МАТЧ

Комітет арбітрів прийняв рішення дискваліфікувати на одну гру головного арбітра Віталія Залозного в звʼязку з допущеними помилками під час гри 2-го туру Defenda-Ліги Чемпіонської групи між командами ФК «Златокрай-2017» – ФК «УТК».

РОЗ’ЯСНЕННЯ КОМІТЕТУ АРБІТРІВ ЧОАФ ЩОДО ТРАКТУВАННЯ ІГРОВИХ ЕПІЗОДІВ АРБІТРОМ МАТЧУ 2-ГО ТУРУ DEFENDA-ЛІГИ ФК "ЗЛАТОКРАЙ-2017" - ФК "УТК"

ФК «Златокрай-2017» — ФК «УТК». Арбітр — Віталій Залозний

11 хв.

Рішення на полі: положення поза грою, гол не зарахували.

Правильне рішення: гол.

Пояснення/міркування: Тут важко сказати зі стовідсотковою впевненістю, що помічник помилився. Але з великою ймовірністю гравець “УТК” №8 був у правильному положенні. Відповідно гол слід було б зарахувати. Але знову ж таки, чітких доказів немає. Тільки камера через помічника могла б дати підтвердження.

40 хв.

Рішення на полі: штрафний та жовта картка.

Правильне рішення: штрафний та жовта картка.

Пояснення/міркування: арбітр займає правильну позицію, призначає штрафний удар та дає жовту картку. В цьому моменті жовта картка показана правильно. Порушення, що було скоєне гравцем № 8 ФК «Златокрай-2017», який  зривав переспективну атаку не граючи у м’яч та завдає удару в ногу гравцеві ФК “УТК”.

79 хв.

Рішення на полі: асистент зафіксував положення поза грою, гол відмінили, після консультації головного арбітра з асистентом, гол зарахували.

Правильне рішення: гол.

Пояснення/міркування: В цьому епізоді помилка асистента арбітра, але зрештою правильно зарахований гол. Удар від захисника ФК “УТК”, м’яч потрапляє до гравця ФК “Златокрай-2017” від передачі суперника. Гол.

90+2 хв.

Рішення на полі: штрафний та друга жовта картка.

Правильне рішення: штрафний удар.

Пояснення/міркування: характер порушення не заслуговував на попередження (затримка не тривала). За зрив перспективної атаки можна пред’явити жовту картку тільки в тому випадку якщо він не дає принципу переваги. Вилучення на користь ФК “УТК”.

90+7 хв.

Рішення на полі: штрафний та жовта картка.

Правильне рішення: штрафний та жовта картка.

Пояснення/міркування: характер порушення заслуговував на попередження. Жовта картка показана вірно. Явної агресії не було.

 

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021