Прев’ю 4-го туру другого етапу Defenda-ліги

Вихідними відбудеться 4-й тур другого етапу Defenda-ліги.

Чемпіонська група

ФК Златокрай-2017 – СК Базис

Відкриватиме 4-й тур другого етапу, один з ключових матчів цього туру, який відбудеться в Золотоноші. Златокрай прийматиме кочубіївський “Базис”. В минулому турі “Базис” не зміг приборкати “Карбон”. Златокрай своєю чергою помстився Тальному за поразку в Кубку Героїв ЗСУ. Якщо дивитись на цю гру зі сторони статистики, можна побачити що у команди з Золотоніського району за останні 3 гри дві перемоги та одна нічия. Базис по одному разу перемагав, грав у нічию та програвав, не додає оптимізму що цю гру пропустить найкращий бомбардир команди Валерій Блажко, який в минулому турі заробив вилучення. В турнірній таблиці Базис та Златокрай мають однакову кількість набраних очків, та займають 2-ге та 3-є місце, команда яка переможе зможе залишитись на одну гру на 2-му місці, а далі ще 4 вирішальних гри. Трансляцію цієї гри можна буде переглянути на нашому ютуб каналі.

СК Росава – Олімп

В Степанцях на стадіоні “Маракана” відбудеться гра сусідів по турнірній таблиці. Минулими вихідними обидві команди програли. Степанці після 3-го туру другого етапу мають у своєму активі 2 очки, відстаючи від Олімпу на один бал. У другому етапі обидві команди смак перемог ще не відчували, але не зважаючи на це команди місцями демонстрували не погані матчі. Росава в першому турі на останніх хвилинах програла “Златокраю” а Олімп не гірше виглядав за своїх суперників у матчах з “Базисом” та “Тальним” де кам’янчани зіграли в нічию. Кому з цієї пари посміхнеться доля, дізнаємося вже цієї суботи. Єгор Кравченко пропускатиме цю гру через перебір жовтих карток.

ФК УТК – СК Профіспорт

Ще одна цікава на нас чекає у Паланці. в гості до УТК приїде золотоніський Профіспорт.
Обидва колективи набрали не погану ігрову форму. Профіспорт потужно почав другий етап, маючи у своєму активі три перемоги в яких команда забила 9 м’ячів та пропускала двічі від Базису. Тепличники за три матчі другого етапу здобули дві перемоги та одного разу зіграли в нічию, забивши 13 м’ячів та пропустивши 4 команда відстає від Профіспорту на 5 очків, а від другого місця всього на одне очко. Цікаво те що у випадку перемоги біло-зелені зможуть скоротити відстань від конкурентів та залишитись в боротьбі за золоті медалі Defenda-ліги. У випадку перемоги гостей, Профіспорт зможе ще як мінімум на дві гри залишатись на вершині турнірної таблиці. Нічия для обох команд не найгірший результат, але знаючи характер обох команд гра буде тільки на перемогу. Трансляцію цієї гри можна буде переглянути на нашому ютуб каналі.

СК Карбон – ФК Тальне

Команда сенсація другого етапу черкаський Карбон прийматиме молодий та амбітний колектив з Тального. Черкащани в минулому турі здобули нічию у грі з Базисом, та і взагалі в кожній грі команда демонструє свій характер та бійцівські якості. Якщо в грі з УТК команді не вистачило везіння, то в наступних двох зустрічах команда Ігоря Столовицького здобувала позитивні результати. Тальне по трохи починає оживати та не є прохідною командою. Цікавий факт, одразу декілька гравців Карбону можуть зіграти проти своєї колишньої команди, а чим завершиться ця гра можна буде переглянути в онлайн-трансляції яку організує СК “Карбон”.

Група Престиж

Шевченків край – Урожай

Цікава турнірна ситуація наразі відбувається у групі Престижу. Одразу три колективи претендують на “Кубок Престижу”. Шевченків край в Лебедині прийматиме Корсунь-Шевченківський “Урожай”.
У команд різні цілі та завдання, Шевченків край продовжує боротьбу за кубок Престижу, а “Урожай” награє молодь та намагається зберегти команду яка є багаторазовим учасником обласних змагань. Два тижні тому Шевченків край переміг з рахунком 3:0.

Жашківська громада – Патріот

В Жашкові відбудеться один з найцікавіших матчів цього туру групи Престижу. Сміляни два тижні тому дома перемогли Жашківську громаду 2:0. Але це не завадило Жашківчанам після цього двічі здобути перемогу,  та мають хорошу можливість на головний приз турніру. Для цього Жашківській громаді потрібно перемагати у своїх конкурентів. В минулому турі Жашків на виїзді переграли прямих конкурентів Червону Слободу, що дозволило команді Богдана Лавренюка очолити турнірну таблицю. Щодо Патріота в цьому році не раз доводив своєю грою що може зіпсувати настрій будь-якій команді.

ФК Халк – Слобода

Закриватимуть 4-й тур в Городищі, команда яка продовжує боротьбу за головний приз цього турніру та новачок цього сезону. Городищенський Халк минулого туру здобув першу перемогу в цьому турнірі, та зміг покинути останнє місце в турнірній таблиці. В цьому сезоні Слободі не допоможе найкращий бомбардир команди Владислав Давиденко який отримав трьохматчеву дискваліфікацію. В першому турі Слобода перемогла Халк 5:1.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021