Прев’ю 7-го туру Defenda-ліги Чемпіонська група

21 жовтня відбудеться передостанній тур Чемпіонату Defenda-ліги.

ФК “УТК” – “Олімп”
В Паланці відбудеться гра між УТК та кам’янським Олімпом. Місяць тому тепличники на виїзді розгромили Олімп з рахунком 0:8. УТК набрало хорошу ігрову форму, залишаючись в боротьбі за чемпіонство,. Для цього тепличникам потрібно надіятись на втрату очок конкурентів Базису та Профіспорту, а УТК потрібно тільки перемагати,  права на помилку у команди з уманського району більше немає. Олімп в минулому турі приймав команду з Тального, після першого тайму кам’янчани вигравали гру з рахунком 3:1, але другий тайм команда Віталія Вагіна повністю провалила, зазнавши прикрої поразки з рахунком 4:6. Чи зможе Олімп завадити планам УТК, дізнаємось вже цієї суботи.

ФК “Златокрай-2017” – ФК “Тальне”
В Золотоноші “Златокрай-2017” прийматиме ФК “Тальне”. Златокрай після поразки від Базису накрила чорна смуга. В минулому турі команда Вячеслава Гамалія майже втратила всі шанси здобути навіть бронзові нагороди чемпіонату. У футболістів Федора Каплюченка сезон тільки починається, команда продемонструвала хорошу гру в матчі з Профіспортом, а в минулому турі здобула вольову перемогу у Кам’янки та не зберається зупинятися на досягнутому. В першому матчі між цими командами ФК “Тальне” поступилося Златокраю з рахунком 1:3.

СК “Росава” – СК “Профіспорт”
Центральний матч туру за версією ЧОАФ відбудеться у Степанцях, де Росава очікує в гості лідера Чемпіонської групи золотоніський Профіспорт.
В 3-му турі Чемпіонської групи Профіспорт впевнено переміг Росаву 4:0. Цієї неділі команда зі Степанців намагатиметься взяти реванш за попередню гру. Після поразки від Профіспорту команда Олексія Конюші набрала непоганий хід, здобувши дві перемоги та зігравши одного разу в нічию. Профіспорту для боротьби за чемпіонство потрібно перемагати свого суперника та сподіватися на втрату очкок Базису в матчі з Карбоном. Цю гру пропускатимуть головний тренер Росави Олексій Конюша та основний захисник Вадим Новиков. Запланована онлайн-трансляція цієї гри на нашому ютуб-каналі.

СК “Карбон” – СК “Базис”
Ще одна цікава гра на нас очікує в Білозір’ї. Карбон прийматиме Базис. В матчі 3-го туру між цими командами гра завершилась в сенсаційну нічию 2:2. Тоді підопічні Ігоря Столовицького нічим не поступалися своїм суперникам, що у підсумку дало такий результат. Черкащани намагаються закріпитись на 5 місці цього чемпіонату і авжеж для цього команді потрібно здобути перемогу в матчі з Базисом. Сергій Янчук налаштовує свою команду тільки на перемогу, оскільки шанси на чемпіонство у команди з Кочубіївки ще залишаються. Великим підсиленням для Базису буде повернення найкращого бомбардира команди Валерія Блажка, який відбув трьохматчеву дискваліфікацію та готовий позмагатись за кращого бомбардира області. Через перебір жовтих карток за Базис в цій грі не зіграє Станіслав Тарасюк. Запланована онлайн-трансляція матчу на ютубі від команди Карбон.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021