Прев’ю 8-го туру Defenda-Ліга

Цієї суботи підходить до завершення Чемпіонат області “Defenda-Ліга”. В останньому турі визначиться Чемпіон та призери чемпіонату. 

ФК “Тальне” – СК “Карбон”
Місяць тому ці команди продемонстрували видовищний футбол на “Черкаси-Арені”, тоді перемогу здобули Черкащани з рахунком 4:2.  Очікуємо на гольову зливу і цього разу. Тальне після гри з Карбоном видав серію без поразок, яка триває 3 матчі. В цій грі команди розігруватимуть 5 місце “Defenda-Ліги”, у випадку нічиї Карбон може у свій перший дебютний сезон в області завершити високим місцем. Заключну гру через перебір жовтих карток пропускатимуть гравці Тального – граючий тренер Федір Каплюченко та Сергій Крилов.

Олімп – СК Росава
Минулими вихідними Олімп продемонстрував один зі своїх кращих матчів за останній час. Команда Віталія Вагіна хоч і програла ,але змогла дати бій УТК. Росава минулої суботи у видовищному матчі поступилася Профіспорту 3:4, за дві хвилини до закінчення гри Росава була попереду 3:2. Можна відзначити команду Олексія Конюши за самовіддачу та яскравий футбол, а також гру яку демонструє на другому етапі варта похвали. 30-го вересня Росава перемогла Олімп 4:1.  В цій зустрічі у складі Росави не зіграє Денис Лукомський за перебір жовтих карток.

СК “Базис” – ФК “Златокрай-2017” 
В Кочубіївці “Базис” прийматиме “Златокрай-2017”. В минулій грі між цими командами мінімальну перемогу здобула команда з Уманського району. Після тієї гри Златокрай не здобув жодного очка, 4 місце команда вже не втратить, але повторити минулорічне досягення команда не зуміла. У Базиса на кону стоять важливих три очки, які у випадку поразки Профіспорту можуть подарувати Базису довгоочікуване чемпіонство. Але для цього команді Сергія Янчука потрібно виграти у Златокрая. Минулого року Базис в останньому турі теж зустрічався з представником золотоніського району, але тоді Златокрай здобув перемогу 7:1 та срібні медалі, а Базис бронзові.

СК “Профіспорт” – ФК “УТК”
Ключова гра за версією ЧОАФ відбудеться в Золотоноші, Профіспорт вперше в своїй історії може стати Чемпіоном “Defenda-Ліга” Черкаської області з футболу серед аматорських команд.
Для цього команді Віталія Ластівки потрібно не програти вдома. Минулого туру Профіспорт здобув надважливу вольову перемогу у матчі з Росавою, УТК минулого туру здобула перемогу над Олімпом. У тепличників залишаються шанси здобути срібні медалі, але для цього команді потрібно перемогти в Золотоноші та щоб Базис не виграв. Який з цих сюжетів відбудеться дізнаємось цієї суботи. Єдине про що можна сказати вже зараз, що чемпіонат цього року дуже цікавий та непередбачуваний. Пряму трансляцію цієї гри можна буде переглянути на нашому ютуб каналі.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021