Стартувала Defenda та Tevitta ліга

27 та 28 квітня стартували обласні змагання серед команд Defenda ліга (Вища) та Tevitta ліга (першість).
Цього року в обох чемпіонат беруть участь по 8 команд.
Відкривали чемпіонат минулорічний чемпіон СК “Профіспорт” та срібний приезер СК “Базис”.
Перемогу у напруженій бойовій грі здобули представник Уманьщини 1:3. За Базис двічі відзначився кращий бомбардир команди минулого року Валерій Блажко, та одного разу новачок команди Антон Росс, за Профіспорт відзначився Денис Шурубура.
Ще одна цікава гра відбувалась в Паланці де бронзовий призер “УТК” зустрічався з СК “Росава” Степанці. В цій грі впевнену перемогу здобули “Тепличники” 4:0.
За УТК голами відзначились Віталій Зоря, Костянтин Дашко, Володимир Здирко (який цього року повернувся до УТК), та Євген Єжаченко. У Росави в другому тамймі був вилучений новачок команди Ягуф Халілов.
“Ураган-Цетус” в першому турі зустрічався з кам’янським “Олімпом”, де здобув мінінмальну перемогу з рахунком 1:0. за черкащан відзначився Макар Погребняк. Закривали ігровий день оновлений “Карбон” та “Шевченків край” Звенигородський район. Минулорічний переможець “Кубку Престижу” не зміг протистояти команді з Черкас та поступився з рахунком 9:0. За Карбон відзначались Віталій Власенко, Нікіта Пуш, Дмитро Кошелюк, Сергій Дєдов та п’ять мячів на рахунку Вадима Тенжицького.

Результати 1-го туру Tevitta ліги:
“Чайка-Лідеа” Сагунівка – СК “Ренет” Мліївська ТГ 0:2
ФК “Тальне” – ФК “Шпола” 3:0
“Рось” Корсунь-Шевченківський – ФК “Граніт” Старі Бабани 0:0
ФК “Халк” Городище – “Патріот” Сміла 0:4

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021