Анонс 4-го туру DEFENDA та TEVITTA-Ліги

Цими вихідними відбудеться 4-й тур Чемпіонату та Першості Черкаської області DEFENDA та TEVITTA-Ліги.

Ураган-Цетус – СК Карбон
Відкриватимуть 4-й тур грою черкаського дербі. Карбон на разі йде без поразок та у випадку перемоги може продовжити боротьбу за найвищі нагороди.
Ураган-Цетус в минулому турі на своєму полі зазнав поразки від СК Росави, дозволивши їм обійти їх в турнірній таблиці. Після двох невдач Ураган-Цетус намагатиметься зупинити Карбон. Завадити цьому може найкращий бомбардир Карбону Вадим Тенжицький який забиває три матчі поспіль.
Ураган-Цетус раніше не зустрічався з Карбоном.
Після трьох матчів Ураган-Цетус у своєму активі має 3 очки та різниця пропущених 2-5.
Карбон здобув 3 перемоги та в активі 9 балів та різниця пропущених 15-0.

Олімп – СК Базис 
Олімп в минулому турі програв на виїзді Профіспорту та зазнав третьої поразки поспіль. Базис своєю чергою здобув важку перемогу в матчі з Шевченків краєм. Попри поразку в останньому матчі Олімп на своєму полі може створити проблеми Базису. Команда Сергія Янчука цього сезону в Defenda-Лізі ще не програвала та демонструє злагоджений футбол.
Команди між собою зустрічалися 18 разів в Чемпіонатах області:
Олімп 4 перемоги 2 нічиї та 10 поразок
Базис 10 перемог 2 нічиї та 4 поразки
2014
2014
2015 Олімп – Базис 3:3
2015 Базис – Олімп 1:2
2016 Базис – Олімп 2:1
2016 Олімп – Базис 1:3
2017 Базис – Олімп 1:0
2017 Олімп – Базис 1:2
2018 Олімп – Базис 1:0
2018 Базис – Олімп 3:0
2019 Олімп – Базис 2:3
2019 Базис – Олімп 3:1
2020 Олімп – Базис 3:1
2020 Базис – Олімп 6:1
2021 Олімп – Базис 0:0
2021 Базис – Олімп 2:4
2023 Олімп – Базис 0:2
2023 Базис – Олімп 3:0 тех. п.

Різниця забитих пропущених
Олімп – Базис 20:32
Останній раз Олімп перемагав на своєму полі Базис ще у 2020 році тоді Кам’янка виграла з рахунком 3:1. За Олімп тоді відзначився Євгеній Піскун Олександр Карамалак та Антон Оганесов (на 75 хв не реалізував пенальті). За Базис забив Володимир Ординський, а Сергій Мачульський на 71 хвилині не реалізував пенальті.

СК Росава – Шевченків край 
Росава цієї суботи прийматиме Шевченків край. Після зміни тренера команда зуміла здобути першу перемогу над Ураган-Цетусом. В суботу команді зі Степанців протистоятиме новачок який в минулому турі продемонстрував що команда хлопчиками для биття в цьому чемпіонаті не буде. У Росави після 2-х матчевої дискваліфікації повертається Ягуф Халілов. Шевченків край намагатиметься створити сенсацію та взяти свої перші очки в цьому чемпіонаті.
Ці команди зустрічалися між собою минулого року тоді Росава дома перемогла Шевченків край 4:1, а на виїзді зіграли в нічию 1:1.

ФК УТК – СК Профіспорт
Матч туру відбудеться на Уманщині. ФК УТК зустрічатиме СК Профіспорт. УТК минулого туру програло Карбону та буде намагатись реабілітуватись перед своїми вболівальниками. Профіспорт в минулому турі не залишив шансів кам’янському Олімпу та після не вдалого старту здобув дві перемоги поспіль. Тепер на торішніх Чемпіонів очікує важка гра з УТК. А хто з цієї гри вийде переможцем ви зможете переглянути на нашому ютуб каналі.
Статистика особистих зустрічей в Чемпіонатах області:
По дві перемоги мають команди в історії особистих зустрічей
2022 Профіспорт – УТК 1:4
2022 УТК – Профіспорт 6:0
2023 УТК – Профіспорт 1:2
2023 Профіспорт – УТК 1:0

TEVITTA-Ліга
Рось – ФК Тальне
По різному розпочали цей турнір команди. Рось після нульової нічиєї з Гранітом в 1-му турі, в минулому турі на своєму полі поступилися Патріоту 2:3. Команда Олега Дякуна в цьому році вже зустрічалась з Тальним у Весняному Кубку АгроРось, тоді перемогу здобули футболісти з Тального 3:4.

Граніт – СК Ренет
Команда з уманського району після успішного виїзду в Сагунівку, на своєму полі зустрічатиметься з командою яка цього року ще не програвала.
Ренет який представляє Мліївську громаду в минулому турі на своєму полі без проблем переграв ФК Шполу. Цього туру для команди Віталія Грицая очікує справжній екзамен, протистоятиме їм міцна та амбітна команда Граніт. Якщо Граніт зможе здобути перемогу, то зможе підтягнутися до першої трійки команд. Ренет у випадку перемоги зможе закріпитися на другому місці.

ФК Халк – Чайка-Лідеа
Халк цієї неділі прийматиме амбітного новачка Tevitta-Ліги. Халк в минулому турі з боєм програв ФК Тальне, в цій грі Халк матиме змогу покращити свої результати, але для цього потрібно як мінімум не програти. Чайка-Лідеа після впевненої перемоги над Шполою зазнала мінімальної  поразки від Граніту. Це поки не той результат якого чекають від команди вболівальники, турнір тільки починає набирати обертів тому ще все попереду. Хто виявиться сильнішим ви зможете переглянути на нашому ютуб-каналі буде пряма трансляція цієї гри.

Патріот – ФК Шпола
Сміляни дуже вдало розпочали цей Чемпіонат після двох стартових матчі Патріот має у своєму активі дві перемоги. ФК Шпола на цей момент поки не може ніяк здобути перші залікові бали. Можливо після поразки від Ренета команда оговтається та зможе нав’язати боротьбу Смілянському Патріоту. Після трьох зіграних матчів Шпола займає останнє місце, Патріот 3-тє.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021