Відбулись перші матчі 1/2 фіналу Кубку Черкаської області “Кубок Героїв ЗСУ”

15- го червня відбулись перші матчі півфіналу Кубку Черкащини “Кубок Героїв ЗСУ” 2024.

СК Карбон – ФК УТК 4:1
Дуже цікаву гру видали команди які після першого кола посідають призові місця в турнірній таблиці DEFENDA-Ліги.
11-го травня ці команди зустрічалися в рамках 3-го туру DEFENDA-Ліги, тоді перемогу святкували Черкащани з рахунком 2:0.
Кубок Черкаської області інший турнір до якого команди готувалися по особливому.
Карбон доволі впевнено контролював м’яч.  Тепличники віддали ініціативу та грали другим номером, створюючи небезпеку завдяки швидким контратакам які не завжди виходили. На 28-й хвилині Дмитро Кошелюк завдяки передачі Вадима Тенжицького відкрив рахунок у грі. А під кінець першого тайму УТК завдяки зусиллям Віталія Зорі зрівняло рахунок. Другий тайм команди грали більш у відкритий футбол де моменти створювались біля воріт обох команд. Але реалізувати свої моменти краще вийшло у найкращого нападника Карбону цього сезону Вадима Тенжицького, який на 60-й хвилині скористався довгою передачею Євгена Дейнека продавив захисників та відправив м’яч повз голкіпера УТК.  А ще через 6 хвилин Вадим оформив дубль, отримавши передачу від Дмитра Кошелюка, Вадим пройшовши правом флангом обіграв захисника та впевнено реалізував свій момент. Крапку в цій грі уже в компенсований арбітром час поставив Віталій Власенко, який замкнув головою передачу від Марка Пилипця. Після цієї гри Карбону здобуває перемогу з різницею у 3 м’ячі. Через неділю матч відповідь в якому команди зіграють між собою другий тайм зустрічі та в якому визначиться фіналіст Кубку Черкащини.

Олімп – Ураган-Цетус 1:0
Олімп на своєму домашньому стадіоні зробив маленьку сенсацію здобувши важливу перемогу у матчі проти Ураган-Цетусу.
Єдиний гол у матчі забив Антон Оганесов який на 24-й хвилині реалізував пенальті яке ж сам і заробив. Черкащани які створили чимало моментів біля воріт господарів так і не зуміли бодай один раз відзначитись у воротах Віктора Єрошева, найнебезпечніший момент гостей трапився на 72-й хвилині коли воротар господарів випустив м’яча з рук, але м’яч на думку асистента арбітра лінію воріт не перетнув. Навалу яку влаштували футболісти Ураган-Цетусу в кінці матчу успіху не принесла. Команда В’ячеслава Гамалія готується до матчі відповіді де намагатимуться виправити ситуацію. А Олімп на виїзді влаштує навіть нічия. А хто з цієї пари вийде у фінал дізнаємось з вами 22-го червня.

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022