Перенесеними матчами 2-го туру завершилось перше коло TEVITTA-Ліги

16-го червня на Черкащині були зіграні перенесені матчі 2-го туру Першості Черкаської області TEVITTA-Ліги.

Патріот – СК Ренет 1:3
Центральна гра перенесеного туру відбулась у Смілі, де Патріот приймав Мліївський “Ренет”.
Обидві команди перед цією грою мали у своєму активі по 13 очок, та займали 2 та 3-тє місце. Патріот в першому таймі створив достатньо моментів біля воріт гостей, але команді Дмитра Лисака не вистачало реалізації. Ренет більшості грав другим номером час від часу створюючи відповідавши своїми, але на перерву команди пішли за нічийного результату. На початку другого тайму Патріот швидко відкрив рахунок м’яч на свій рахунок записав Павло Видиш. Після пропущеного м’яча команда Віталія Грицая прокинулась, та швидко змогли відквитати один м’яч,  помилкою захисників Патріоту скористався Олександр Гриненко, який забив свій 4-й м’яч у цьому сезоні. На 65-й хвилині після розіграшу кутового м’яч влучив у стійку воріт та першим на добиванні опинився Олексій Боярчук який низом пробив Руслана Моцара. Попри велике бажання Патріоту відігратись останній м’яч у грі забив Віталій Антоненко, який реалізував вихід сам на сам з воротарем суперника. Віталій забив свій 6-й м’яч та наздогнав Віталія Грицая в таблиці бомбардирів. Завдяки цій перемозі Ренет очолює турнірну таблицю та йде на літню перерву в хорошому настрої. Патріот після другої поспіль поразки посідає 3-тє місце відстаючи від Ренета на 3 очки та від Граніта на одне очко.

Халк – Рось 1:0
Зустріч команд які перед цією грою займали 7 та 8 ме місце відбулась в Городищі. Команда Романа Подгорського вже на першій хвилині відкрила рахунок у грі, відзначився Олег Силка. Попри рівну гру та велику кількість моментів біля воріт обох команд Халк та Рось відзначитись так і не змогли. Халк здобуває першу свою перемогу та покидає останнє місце впритул наздоганяючи ФК Шполу. Рось попри не поганий початок першості не зуміли продемонструвати стабільну гру та на перерву команда Олега Дякуна йде на останньому місці.
Перед другим колом у команд є достатньо часу, щоб зробити роботу над помилками та на друге коло продемонструвати іншу гру.

 

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021