У фіналі Кубку Черкаської області “Кубок Героїв ЗСУ” зіграють “Карбон” та “Ураган-Цетус”

22 червня відбулися другі півфінальні поєдинки розіграшу Кубку Черкаської області “Кубок Героїв ЗСУ”.

ФК УТК – СК Карбон 1:0
Попри поразку “тепличників” в першому матчі з рахунком 4:1 в уманської команди була надія пробитись до фіналу цьогорічного кубка.
Посприяв цьому і швидкий м’яч господарів, на 16-й хвилині Артем Король заробив пенальті, а його партнер по команді Роман Потапов його реалізував. Надалі на полі точилося багато боротьби та важко було віддати одній з команд перевагу. Матч був гідний фіналу, а суперники варті один одного. Не дивлячись на швидкий гол у ворота Карбону, господарям потрібно було забивати ще два м’ячі для виконання успішного завдання. Команди грали в атакувальний футбол де атака однієї команди змінювалась на атаку суперника. На перерву команди пішли за рахунку 1:0.
Другий тайм УТК розпочало зі штурму воріт Євгена Дейнеко, але на останньому рубежу впевнено грав досвідчений воротар Черкащан, дуже багато боротьби та емоцій переросло у 9 жовтих карток. Варто відзначити ФК УТК команда після поразки зробили роботу над помилками та захисники в цій грі зіграли надійно так і не дозволивши суперникам “розмочити” свої ворота. Гра так і завершилась мінімальною перемогою ФК “УТК”, а до фіналу за сумою двох матчів проходить СК Карбон де зіграє з іншим старим-новачком цьогорічного Чемпіонату та Кубку області Ураган-Цетус.

Ураган-Цетус – Олімп 4:1
В першій грі Олімп здобув мінімальну перемогу та до цієї гри команда Віталія Вагіна підходила в хорошому настрою. Але тривав цей настрій не довго на 21-й хвилині Макар Погребняк реалізував пенальті та відкрив рахунок у цьому матчі. Не встигла команда з Кам’янки прийти до тями як через хвилину Владислав Панченко подвоїв перевагу. А на 40-й хвилині Макар Погребняк оформив дубль, та зробив комфортний рахунок для своєї команди. Другий тайм Олександр Аргеєв відзначився гарним забитим м’ячем, та зробив рахунок 4:0. Після 4-го пропущеного м’яча Кам’янка почала створювати моменти та один з них Ярослав Семенюк зумів реалізувати 4:1. Після цих змін Олімп мали ще декілька моментів, щоб скоротити відстань в рахунку, але реалізувати їх не вийшло. В підсумку до фіналу пробивається Ураган-Цетус де вдруге у своїй не довгій історії позмагається за Кубок Черкащини.

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022