Микола Безгуба: “В цьому сезоні мене найбільш позитивно вразила  гра Артема Білоуса та Вадима Тенжицького, адже це наші друзі”

Спеціально для ЧОАФ президент команди “Ураган-Цетус” Микола Безгуба розповів про цілі команди на цей сезон, підготовку до фінального матчу Кубку Черкаської області “Кубок Героїв ЗСУ” та поділився враженнями від майбутньої гри.

– В цьому сезоні команда «Ураган» після довгої паузи відродилась та повернулась до обласних змагань, але вже з новою назвою «Ураган-Цетус». Чи можете розповісти, що саме означає назва команди та чи вірили ви на початку цього сезону, що зможете дійти до фіналу і поборотися за Кубок Черкащини?
– Команда створена була злиттям двох колективів «Ураган» та «Цетус». Більшість гравців добре знають один одного, оскільки грали в ФК «Златокрай-2017» у великий футбол та за «Цетус» в футзал. Задач жодних по чемпіонату та Кубку ми не ставили, головним завданням є грати від гри до гри, демонструвати гарний футбол і зберегти колектив!

– Для вас особисто це четвертий раз коли команда під вашим керівництвом виходить у фінал Кубку Черкащини, але три минулі рази вам так і не вдалося стати володарем Кубку. Як готується команда до фіналу та що будете робити, якщо з четвертого разу доля вам посміхнеться?
– Так, власне для мене це буде четвертий фінал. У далекому 2013 «Ураган» поступився найкращій команді області того року ФК «Зоря» Білозір’я. У 2019 та 2021 роках «Златокрай-2017» поступився Альтаїру та Базису, як по мені, граючи в кращий футбол ніж суперники та й аж занадто багато помилок допускали арбітри в тих фіналах. Але то вже історія. До фіналу готуємося в штатному режимі, тренування замінюємо товариською грою. Думаю все буде добре, це ж лише гра!!!

Які сильні якості можете виділити у команди суперника та хто на вашу думку з футболістів «Карбону» є найнебезпечнішими для вас?
– Поважаю роботу, яку виконує керівництво та тренери Карбону в цьому році. Вони найперші почали тренуватися і напевно провели найбільше тренувальної роботи в області, тому цілком заслужено займають першу сходинку в чемпіонаті. Більшість гравців нам відомі, з доброю половиною грали в одній формі. В цьому сезоні мене найбільш позитивно вразила  гра Артема Білоуса та Вадима Тенжицького, адже це наші друзі.

– Цього року в чемпіонаті «Defenda-Ліги» ви вже грали з командою СК «Карбон», де змогли здобути мінімальну перемогу. Чи вийде у вас повторити це досягнення у фіналі?
-Так ми грали з Карбоном в чемпіонаті і та гра була поки що найкращою в цьому році. Маю надію що «поки що»…

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022