Олександр Казанюк: В другій частині чемпіонату для нас кожна гра має бути принциповою

Спеціально для ЧОАФ головний тренер ФК “УТК” Олександр Казанюк розповів як проходить підготовка до другого колу “DEFENDA-Ліги”, завдання  та трансферні плани команди.


-Ви вважаєтесь досвідченим тренером з дуже сильною командою, яка не перший рік приймає участь в обласних турнірах. Кілька років підряд команда ставала переможцем. Як за останні роки змінилась команда?

-Не можу сказати що в нас щось кардинально змінилося в команді, з року в рік ми ставимо перед собою максимальні цілі та намагаємося їх реалізувати

-Як проходить підготовчий процес у перерві між колами ?

-Підготовка до другої частини чемпіонату проходить у звичайному режимі, заплановані кілька товариських матчів шляхом яких ми зможемо повернутися в ігровий тонус.

-Зараз команда ФК «УТК» знаходиться у трійці лідерів за титул Чемпіону області, яка команда для Вас є найпринциповішим суперником ?

-Якщо ми мріємо про якісь досягнення в цьому сезоні, то в другій частині чемпіонату для нас кожна гра має бути принциповою, всі суперники на нас налаштовуються максимально і ми повинні відповідально готуватися до кожної гри.

-Чи планується підсилення команди в період трансферного вікна?

-Поява нових гравців в команді планується, але чи допоможуть вони нам боротися за найвищі нагороди, покаже час.

-Після першого кола ваша команда продовжує боротьбу за Чемпіонство DEFENDA-Ліги, як оціните шанси вашої команди на другу частину Чемпіонату? адже у вашої команди є всі шанси, знову завоювати Кубок переможця?

-Однозначно, що все буде залежати від нас! Якщо буде стабільний склад і стабільність у грі, я впевнений що наші шанси будуть зростати.

 

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022