СЕРГІЙ ЯНЧУК: “В ФУТБОЛІ ДРІБНИЦЬ НЕ БУВАЄ”

Спеціально для ЧОАФ тренер СК “Базис” Сергій Янчук підсумував виступи своєї команди після першого кола “DEFENDA-Ліги”, розповів про підготовку до другого кола, підсилення команди та поділився думками про Кубок Ліги, який відбудеться у жовтні.

-Після першого кола ваша команда, займає друге місце поступаючись Карбону за особистими зустрічами, чи не боїтесь ви повторення минулорічного сценарію коли ваша команда в кінцівці чемпіонату втратила можливість здобути Чемпіонство «DEFENDA-Ліги»? 

-З приводу минулорічного сценарію, ще зарано говорити, тому що попереду все друге коло і я вважаю, що не одні ми претендуємо на найвищі нагороди. Тому все тільки починається!

-Як проходить підготовка до другого кола, та чи відрізняється вона від підготовки яка була перед початком Чемпіонату?

-Підготовка до другого кола проходить по запланованому плану. Звичайно підготовка відрізняється, тому що в літній період менше часу перед початком другого кола, ніж зимово-весняний період перед стартом чемпіонату.

-Чи планується підсилення команди в період перерви?

-З приводу підсилення. Звичайно, ми плануємо запросити нових гравців, тому що є кадрові втрати.

-Що можете сказати про Кубок Ліги який відбудеться в жовтні цього року? На вашу думку чи підтримуєте та, чи потрібні подібні турніри? 

-З приводу Кубка Ліги можу сказати, що це хороша ідея керівництва Асоціації проведення цього кубку, тим більше в такому форматі, тому що піднімається градус напруги зайнятих місць і збільшиться кількість ігор походу сезону. Особисто я підтримую проведення такого турніру.

-Якщо порівняти гру вашої команди минулого сезону та цього, в яких аспектах гри команда стала краще і над якими потрібно ще працювати? 

-Якщо порівнювати гру з тогорічним сезоном, то команда, можливо додала в контролі м’яча та ігрової дисципліни! Над якими треба, ще працювати? Над всіма треба завжди працювати, тому що є гарна приказка” В ФУТБОЛІ ДРІБНИЦЬ НЕ БУВАЄ”

ДЯКУЮ ЗА ІНТЕРВ’Ю! ДЯКУЮ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022