Анонс півфіналу Кубку Чемпіонів районів

Цієї неділі стартує другий за ліком обласний турнір Кубок Чемпіонів районів.
Цього року за Кубок змагатимуться чемпіони Черкаського, Золотоніського, Звенигородського та Уманського районів.
У півфіналі команди зустрінуться за територіальним принципом, на нейтральних полях з однієї гри.

ФК Чорнобай – “Штурм” Мошнівська ТГ 13:00
Цьогоріч чемпіонат Золотоніського району складався з двох етапів. На першому команди були розподілені на 3 групи за територіальним принципом. По дві кращі команди першого етапу формували між собою групи на другому етапі. На рахунку Чорнобая 24 очки на другому етапі,  8 перемог та 2 поразки,  срібних призерів золотоніського району команду Гельмязів команда з Чорнобая обійшла за перемогами в особистих зустрічах.

Штурм Мошнівська ТГ став Чемпіоном Черкаського району ще на початку вересня. Для цього команді в 10 матчах достатньо було здобути 7 перемог, 2 нічиї та 1 поразка. З 23 очками команда аналогічно Чорнобаю випередила срібного призера Черкаського району команду з Чигирина за особистими зустрічами.
Тогоріч Золотоніський район представляла команда “Ураган” з Кривоносівки яка в підсумку й стала переможцем першого Кубку Чемпіонів районів. Черкаський район представляла команда з Чигирина (Чемпіон Черкаського району “Штурм” Мошнівська ТГ відмовився взяти участь) тоді перемогу здобули представники Золотоніського району 2:0.

“4Mobile-Базис” Городецьке – СК “Ватутіне” Багачеве 13:00
Ватутіне другий рік поспіль стає Чемпіоном Звенигородського району. Минулого року команда у півфіналі поступилась срібному призеру Об’єднаного Чемпіонату ДФЛ та Уманського району “Граніту” зі Старих Бабанів 1:3, не реалізувавши 2 пенальті в грі.
4Mobile-Базис представляє село Городецьке.
І є Чемпіоном Уманського району, в чемпіонаті команда здобула в 14 матчах 11 перемог, одного разу команда зіграла в нічию, та 2 рази команда зазнавала поразок.
58-21 забитих та пропущених голів та 34 очок у підсумковій турнірній таблиці.

Ватутіне на першому етапі в групі зайняло 2-ге місце у 8 матчах команда 5 разів перемагала два рази команда зіграла в нічию та одного разу команда зазнала поразки. В підсумковій турнірній таблиці першого етапу Ватутіне з 17 очками зайняли друге місце відпустивши на 2 очки Колос Вільшану. У фінальному етапі Ватутіне здобуло важку перемогу над переможцем іншої групи “Зоря” Кобринова Гребля, а у фіналі відквитали за поразку на першому етапі від Колоса з Вільшани, у підсумку ставши Чемпіоном Звенигородського району 2024 року.
Трансляція півфіналів запланована на нашому ютуб каналі.

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022