Новини обласного футболу

На минулому тижні, в Черкасах, в залік XVII обласної Універсіади відбулися змагання з футболу в яких взяли участь команди Черкаського Національного університету ім.Б.Хмельницького, Уманського державного педагогічного університету ім.П.Тичини, Черкаського інституту пожежної безпеки та Черкаського державного технологічного університету.

В підсумку, титул чемпіона вибороли студенти Уманського університету.  

 

*  * *

 

13 – 14 жовтня, у м. Київ на НТК ім.Баннікова відбулися заключні фінальні матчі другого Відкритого чемпіонату України Героїв АТО 2019 року. 

Ставши переможцем своєї групи та змагань напівфінального етапу, команда Золотоніської військової частини А 1402 ФК «Зеніт» нажаль у фінальній частині цього чемпіонату поступилася командам «ГУНП» з Житомира та ФК «Кропивницький» і в підсумку зайняла 4 місце. Сильнішою на цьому турнірі була команда з Запоріжжя «Гепард». 

 

*  * *

 

20 жовтня п.р. на стадіоні «Колос» м. Городище пройде фінальна частина чемпіонату області з футболу 2019 року серед команд ветеранів 40+. 

Титул чемпіона та золоті нагороди розіграють між собою Черкаський СК «Хімік» та Уманський «Обрій-Ветеран», а матч за бронзові нагороди проведуть команди «Спартак-Колос» Золотоніщина та «Ветеран» Тальне.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021