Новини обласного футболу

27 жовтня та 3 листопада, в м. Корсунь-Шевченківський відбудуться змагання ІІ етапу цьогорічної першості Черкаської області з футболу серед аматорських команд першої ліги.

За підсумками І групового етапу цих змагань, 27 жовтня, напівфінальні поєдинки між собою проведуть ФК «Шевченків край» Городище – «Колос» Вільшана та ФК «УТК-2» Паланка – «Яснозір’я» Яснозір’я.

Заключного дня переможці напівфінальних зустрічей проведуть матч за І місце, а переможені команди матч за ІІІ місце. 

 

*  * *

 

В Кам’янці та Лисянці відбулися звітно-виборні конференції районних федерацій футболу.

Учасниками цих заходів було обговорено роботу федерацій за звітні періоди, визначено подальші завдання розвитку масового футболу та обрано керівні органи.

Головами Кам’янської та Лисянської районних федерацій футболу обрано відповідно Юрія Погорілого та Василя Жарка.

В роботі обох конференцій взяв участь перший заступник голови, виконавчий директор ФФЧО Володимир Фощій та вручив активу федерацій почесні нагороди обласної Федерації, а шкільним навчальним закладам районів футбольні м’ячі. Також в конференції Лисянської РФФ брав участь депутат обласної ради Олександр Вельбівець.

 

*  * *

 

В м. Городище, під час проведення фіналу ветеранського чемпіонату області, комітет ветеранів футболу ФФЧО провів своє підсумкове засідання та розглянув ряд питань щодо змін і доповнень до регламенту та місця проведення фінальної частини цих змагань наступного року, яким було затверджено місто Умань.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021