Новини обласного футболу

Черговий матч 12 туру Чемпіонату України у вищій жіночій лізі провела команда з Уманщини «Ятрань-Берестівець», яка на своєму полі приймала команду «Маріупольчанка» з м. Маріуполь.

Господарі поля впевнено провели цей поєдинок і здобули переконливу перемогу з рахунком 4:1. Забитими м’ячами у нашої команди відзначилися Людмила Крючкова – 2, Ірина Бічуй та автоголом гравець команди гостей. 

*  * *

2 листопада, в м. Кам’янка, на місцевому стадіоні пройде обласний юнацький турнір, присвячений пам’яті президента ФК «Тясмин – Газовик»/ «Холодний Яр» Володимира Гарнаги.

Учасниками цього заходу стануть шість команд 2009-2010р.р.н. з Черкаської області.   

*  * *

За поданням (клопотанням) обласної Федерації футболу, сесія обласної ради розглянула та затвердила зміни до «Програми розвитку футболу в Черкаській області» в частині збільшення призових коштів переможцю і призерам обласного огляду-конкурсу на кращу організацію роботи з розвитку футболу серед спортивних організацій. 

Відтепер, щорічний переможець цього огляду, на придбання спортивної форми та інвентаря отримуватиме 80 тис.грн., а спортивні організації, які займуть друге і третє місця отримуватимуть 60 і 50 тис.грн. відповідно.

Дане рішення було прийняте в зв’язку з інфляцією та зростанням цін на товари і послуги, які відбулися за останні роки.

Зазначимо, що попередні розміри призових для переможців складали: 50, 30 та 20 тис. гривень.      

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022