Чемпіонат Черкаської області серед аматорських команд вищої ліги. 18 тур.

2 листопада зіграними матчами 18 туру було завершено Чемпіонат Черкаської області серед аматорських команд вищої ліги. Інтрига щодо чемпіонського звання і розподілу призових місць зберігалася до самого кінця змагання. Одразу два клуби сперечалися за те, щоб вперше в історії приміряти золоті нагороди ліги  срібний призер торішнього чемпіонату та чинний володар Кубку Черкащини драбівський “Альтаїр” і дворазовий бронзовий призер турніру СК “Базис” з Кочубіївки. Нагадаємо, що в попередньому турі відбулося протистояння претендентів, в якому сильнішими виявилися гравці з Драбова 2:1. Завдяки цієї перемоги “Альтаїр” заволодів лідерством. Суперником драбівчан в останній грі був золотоніський “Златокрай-2017”, який претендував на місце в призовій трійці. Але “Альтаїр” довів своє право на чемпіонський титул, здобувши непросту перемогу над мотивованим суперником з рахунком 2:1.
На фоні тріумфу чинного володаря Кубку області виїзна перемога “Базису” над “Росавою” 2:0 вже була неважливою для гостей. Команда з Кочубіївки залишилася на другій сходинці турнірної таблиці, вперше здобувши срібні нагороди Чемпіонату.
Торішній чемпіон області ФК “УТК” без проблем розібрався з аутсайдером змагання канівським “Роденем” 5:0, замкнувши, таким чином, трійку призерів вищої ліги Черкащини.

[table id=275 /]

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022