Новини обласного футболу

З 12 по 14 листопада, в Черкасах на стадіоні «Центральний» пройшов заключний етап Кубку України з футболу серед спортсменів з вадами слуху, в якому взяли участь збірні команди Миколаївської, Полтавської, Одеської областей та м. Київ.

Здобувши перемоги у напівфінальному матчі над командою м. Київ 2:0 та у фінальному поєдинку 2:1 над командою з Миколаївщини, збірна Полтавської області завоювала головний приз та золоті нагороди. Третє місце виборола команда Одеської області.  

*  * *

Редакція інтернет-видання «Жіночий футбол України», з 11 по 22 листопада проводить серед експертів жіночого футболу традиційне голосування по визначенню «Кращого гравця чемпіонату України 2019 року».

Серед ТОП-10 претенденток на це звання також гравець Уманської команди «Пантери» та капітан молодіжної збірної команди України Оксана Білокур.

ТОП-10 претенденток:

– Вероніка Андрухів («Житлобуд-2», Харків)

– Дар’я Апанащенко («Житлобуд-1», Харків)

– Оксана Білокур («Пантери», Умань)

– Надія Вегерич («Єдність», Плиски)

– Вікторія Гірин («Ладомир», Володимир-Волинський)    

– Яна Калініна («Житлобуд-2», Харків) 

– Надія Куніна («Житлобуд-1», Харків)

– Тетяна Левицька («Восход», Стара Маячка) 

– Юлія Стець («Восход», Стара Маячка)

– Юлія Христюк («ЕМС-Поділля», Вінниця)  

*  * *

24 та 26 листопада, дівоча збірна команда України WU-15 проведе в Республіці Білорусі (Мінську) два міжнародні товариські матчі. На ці поєдинки до складу збірної синьо-жовтих викликано представниць Уманського ЖФК «Пантери» Єву Раєнко, Марію Барбул та Лідію Заборовець.  

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021