Команді СК «Базис» вручено нагороди

21 листопада, у ресторанному комплексі «Гармонія» с. Городецьке, відбулися урочистості з нагоди завоювання футбольною командою СК «Базис» с. Кочубіївка срібних нагород чемпіонату області 2019 року серед вищолігових команд. 

Вітаючи команду, заступник голови ФФЧО Петро Євич зазначив, що завдяки професіональній діяльності спортивного клубу, команда «Базис» на протязі свого короткого існування (з 2014 року) перебуває у статусі одного із флагманів обласного футболу. Завдячуючи керівництву клубу в особі Володимира Олексійовича Осадчого, команда у своєму розпорядженні має два сучасні стадіони, стабільно забезпечена фінансово та укомплектована якісним тренерським складом. Складовою успіхів є і суворе дотримання та виконання клубом регламентних норм і вимог змагань. Петро Євич також вручив президенту клубу Володимиру Осадчому «Почесну відзнаку» Української асоціації футболу за його вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Черкащині. 

Цього вечора футболістів, тренерів та керівників команди вітали також представники владних структур та організацій Уманщини.    

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021