“Черкащина” завершує календарний футбольний рік

Умовним домашним поєдинком з “Інгульцем” (гра відбувалася у Щасливому Київської області) ОПФК “Черкащина” завершила офіційний виступ у 2019 році. По різному склався цей рік для єдиного професіонального клубу нашої області: тріумфальним виступом у другій лізі ПФЛ в його першій половині та провальним дебютом у першій лізі в осінній частині змагання.

На жаль, надія на то, що команда все ж таки на мажорній ноті закінчить першу половину сезону 2019/2020, не виправдалась. Номінальні гості ще в першому таймі забили два м’ячі, зробивши вагому заявку на позитивний для себе загальний підсумок матчу. До того ж “Інгулець” не реалізував одинадцятиметровий удар на 15 хвилині зустрічі. Проте на останніх секундах гри Віталій Бойко подарував надію господарям, скоротивши різницю в рахунку до одного м’яча з пенальті.

По перерві “Черкащина” мала шанс врятувати гру. На 67 хвилині за фол проти Юрія Малєя арбітр зустрічі призначив ще один одинадцятиметровий удар у ворота “Інгульця”, але, на жаль, Андрій Фаюк не зумів переграти голкіпера гостей і врятувати свою команду від чергової поразки. До кінця зустрічі рахунок 1:2 залишився не змінним і “Черкащина” завершує футбольний рік на останній сходинці турнірної таблиці Чемпіонату України серед команд першої ліги. Попереду зимова перерва в турнірі, під час якої керівництво клубу має зробити певні висновки та підготувати команду до майбутніх весняних футбольних баталій.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021