КВИТКИ НА ЄВРО-2020: ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ

Із 12 червня до 12 липня 2020 року у 12-х містах Європи буде проходити Євро-2020. Збірна України кваліфікувалася на континентальну першість, і це означає, що в наших уболівальників буде можливість отримати квитки на матчі синьо-жовтих відповідно до встановленої квоти для команд-учасниць турніру.

Етапи продажу квитків

Загалом продаж квитків складається з трьох етапів. У рамках першої фази реалізації, яка вже закінчилася, було продано 1,5 млн перепусток для нейтральних уболівальників.

Із 4-го по 18 грудня поточного року відбуватиметься подача заявок на квитки для вболівальників команд-учасниць чемпіонату Європи.

Фінальний етап продажу квитків відбудеться у квітні 2020 року, коли визначаться команди, що вийшли на Євро через плей-офф Ліги націй.

Як купити квитки

Треба бути зареєстрованим на квитковому порталі УЄФА. Усі квитки будуть продаватися виключно на сайті euro2020.com/tickets.

Як купити квитки на матчі збірної України

Процедура купівлі квитків на матчі нашої збірної проходитиме в два етапи (або двома різними шляхами).

  • Пріоритетне право матиме певна кількість уболівальників, які входять або ввійдуть до офіційного фан-руху «Вірні збірній» та будуть обрані шляхом жеребкування. Детальну інструкцію буде надано пізніше.
  • Уболівальники, які не входять до фан-руху «Вірні збірній», матимуть можливість узяти участь у лотереї за право на придбання квитків на сайті УЄФА.
  • Будь-який уболівальник, який бажає придбати квитки на матчі збірної у фінальній частині Євро-2020, має бути зареєстрований на сайті УЄФА.

Ціни на квитки 

Квитки на кожен стадіон УЄФА Євро-2020 діляться на три категорії:

Категорія 1. Місця по центру.

Категорія 2. Місця переважно з боків від основної й протилежної їй трибуни.

Категорія 3. Місця за воротами.

Зверніть увагу, що на даній карті стадіону зазначено приблизний поділ на категорії. Оскільки кожен стадіон має свою структуру, розташування місць кожної категорії може дещо відрізнятися. Усі квитки для вболівальників з інвалідністю продаються за ціною категорії 3 (найнижчою), незалежно від того, де розташовані місця.

Ціни на матчі групового турніру є різними й залежать від стадіону, на якому відбуватиметься гра. 


Квитки Follow my team («Разом із командою») будуть доступні у грудні поточного року. Це умовні квитки, які дозволять уболівальникам відвідати матч плей-офф своєї збірної незалежно від стадіону, де він проходитиме. Якщо команда залишить турнір до даного поєдинку, вартість відповідного квитка буде повернуто після завершення Євро-2020.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021