Новини обласного футболу

 *  * *

17 лютого в м. Чернігів розпочався Всеукраїнський турнір «Зимова першість-2020» серед шести жіночих команд, в якому в рамках підготовки до сезону приймає участь представник Черкащини ЖФК «Ятрань-Берестівець».

У перших двох матчах представниці Уманського району одержали перемоги над «Ладомиром» з Володимир-Волинського 2:1 і вінницьким «ІМС-Поділля» 1:0, а в третьому – поступились  харківському «Житлобуд-2». Зараз наші дівчата перебувають на третьому місці. Попереду ще два тури змагань. Турнір завершиться в п’ятницю 21 лютого.

Також вищолігова жіноча команда України «Пантери» Умань, свою підготовку розпочне 23 – 26 лютого на турнірі чотирьох в м. Маріуполь.

 *  * *

Підготовку до цьогорічного сезону розпочали минулорічні призери аматорського чемпіонату Черкащини. 

Команди «Альтаїр» Драбів, СК «Базис» Кочубіївка та ФК «УТК» Паланка беруть участь в передсезонному турнірі «KOLOS CUP-2020», який розпочався 15 лютого в м. Біла Церква. 

Крім команд з Черкаської області, в турнірі беруть участь три колективи з Київщини: «Колос» Пустоварівка, «Зоря» Миронівщини і ФК «Біла Церква».

Цими вихідними команди відіграли два перших тури:

 

1 тур. 15 лютого

«Зоря» – СК «Базис» 2:1

ФК «Біла Церква» – ФК «УТК» 4:4

«Колос» – «Альтаїр» 0:1

 

2 тур. 16 лютого

«Альтаїр» – ФК «УТК» 2:5

«Колос» -«Зоря» 1:0

ФК «Біла Церква» – СК «Базис» 3:1

*  * *

Готується до заключної весняної частини аматорського чемпіонату України 2019/2020 також «ЛНЗ-Лебедин». Команда вже провела три товариські поєдинки:

ФК «Олександрія» (U-21) – «ЛНЗ-Лебедин» 1:0

ФК «Колос» Ковалівка (U-19) – «ЛНЗ-Лебедин» 0:6

«Альянс» Липова Долина – «ЛНЗ-Лебедин» 2:1

Наступний матч лебединці зіграють 22 лютого з командою «Діназ» з Вишгорода.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021