Відбувся Виконком ФФЧО

26 лютого відбулося засідання Виконавчого комітету обласної Федерації футболу, на якому було розглянуто ряд питань, пов’язаних із статутною діяльністю Федерації. Зокрема на 29 квітня цього року вирішено скликати XIV чергову Конференцію. 

Затверджено Положення про проведення ХІІ за ліком традиційного турніру, пам’яті В’ячеслава Першина та про проведення матчу Суперкубку Черкаської області 2019/2020 серед аматорських команд, які розпочнуться і пройдуть відповідно 7 – 29 березня та 4 квітня. 

Затверджено систему виняткової участі футболістів-аматорів в офіційних змаганнях з футболу на території області та внесено зміни у складах комітетів дитячо-юнацького і жіночого футболу. 

В зв’язку з проходженням атестації в УАФ на право участі в чемпіонаті України серед клубів другої професіональної ліги сезону 2020/2021, команді МСК «Дніпро» Черкаси надано тимчасове асоційоване членство в ФФЧО. 

Також Виконавчий комітет розглянув рішення позачергових загальних зборів ТОВ «Об’єднаний професіональний футбольний клуб міста Черкаси і територіальних громад Черкаської області «Черкащина» від 16.12.2019 р. щодо передачі повноважними представниками цього товариства своїх часток у статутному капіталі в розпорядження ФФЧО. Членами Виконкому дане рішення визнано як таким, що воно приймалося з порушенням норм законодавства України та суперечить статутним вимогам ГС «ФФЧО». 

Засідання під головуванням Владислава Голуба розглянуло ряд інших питань роботи Адміністрації Федерації.

Попередні чемпіони

СК "Карбон" 2024

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022