Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях

Центральний матч групи 2 аматорського Чемпіонату України відбувся в суботу у Лебедині, де місцевий клуб приймав лідера турніру, представника Сумщини, команду “Вікторія”, свого головного конкурента. Господарям необхідна була перемога аби потіснити опонентів за втраченими очками з першої сходинці турнірної таблиці, проте гості вистояли та в дуже не “мирному” протистоянні зуміли “миром” розійтися з гравцями “ЛНЗ-Лебедин” – 0:0.

В свою чергу черкаський “Дніпро” наступного дня, приймаючи на своєму полі ФК “Біла Церква”, здобув впевнену перемогу з рахунком – 3:0. У складі “дніпрян” відзначилися – Максим Авер’янов (42 хв.), Вадим Чорний (60 хв.) та Артем Норенко (90+1 хв.)

Продовжує встановлювати антирекорди єдиний представник області серед професіональних команд першої ліги Чемпіонату України “Черкащина”. Цього разу підлеглі Дениса Маринчука поступилися у виїзній грі з мінімальним рахунком 0:1 одному з лідерів турніру команді “Агробізнес”. Ця поразка стала восьмою поспіль у матчах ліги, а востаннє “черкащани” перемагали 22 серпня минулого року у домашньому поєдинку проти “Балкан”.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021