Результати 7 туру Чемпіонату Черкаської області серед аматорських команд вищої ліги

Напередодні останнього туру першого кола Чемпіонату області у вищій лізі цікавим було питання чи залишиться “Златокрай-2017” одноосібним лідером змагання перед стартом другої частини турніру. Суперником у 7 турі золотоніських футболістів був уманський “УТК”, який у разі успіху на полі суперника міг наздогнати лідера, загостривши боротьбу у лізі. Проте господарям вдалося залишити ворота недоторканими (сьомий матч поспіль!), а єдиний м’яч у грі Олександра Аргеєва, наприкінці першого тайму, приніс перемогу “Златокраю”. Таким чином, за підсумками першого кола ми маємо одноосібного лідера із солідним відривом в чотири очки від найближчого переслідувача СК “Базис”, який без особливих проблем взяв гору над аутсайдером чемпіонату командою “Родень” з Канева.

На жаль, провалив перше коло чинний чемпіон області “Альтаїр”. Нічия в сьомому турі з “Росавою” закріпила команду з Драбова лише на п’ятій сходинці турнірної таблиці. Але, попереду ще досить солідна дистанція, щоб повернути втрачені позиції для драбівських футболістів.

Нагадаємо, що друге коло Чемпіонату Черкаської області серед аматорських команд вищої ліги розпочнеться напередодні Дня Незалежності, 23 серпня.

Результати сьомого туру:

[table id=329 /]

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021