Новини обласного футболу

*  *  *

В 4 турі вищолігового жіночого чемпіонату України, свій черговий матч провела в Миколаєві проти місцевої «Ніки» команда Уманських «Пантер». На два забити м’ячі уманчанкою Оксаною Білокур, господарки зуміли відповісти лише одним. Перемога з рахунком 2:1 дозволила представницям нашого краю покращити своє турнірне становище.

*  *  *

За підсумками групового етапу обласного чемпіонату 2020 року серед команд ветеранів 40+, визначилися чотири кращі команди, які продовжать подальшу боротьбу за чемпіонське звання та призові місця.

Так на наступному півфінальному етапі 4 жовтня між собою зустрічатимуться «Профіспорт» Золотоноша – «Ветеран» Тальне та Обрій» Христинівщина – «Спартак-Колос» Золотоніщина.

Матчі-відповіді відбудуться 11 жовтня. 

*  *  *

Обласна федерація футболу прийняла рішення не розпочинати обласні дитячо-юнацькі змагання сезону 2020/2021.  Дане рішення пов’язане з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 та неготовністю значної частини спортивних закладів області проводити ці змагання з дотриманням і виконанням протиепідемічних заходів.  

Мають місце і ряд інших чинників щодо прийняття такого рішення, зокрема фінансової складової окремих закладів, заборони певної частини батьків щодо участі їх дітей в змаганнях, тощо.

Проте, ФФЧО залишає за собою право провести ряд організаційних та інструктивно-методичних заходів щоб навесні наступного року відновити ці турніри. Також за підтримки Української асоціації футболу, спортивним закладам області будуть надані в достатній кількості футбольні м’ячі для організації і проведення навчального та змагального процесів.  

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021